Tylko dobrze by było żeby jednym z napastników w finale był Tevez.Byle nie Berbatov bo on coś nie daje popisu odkąd przeszedł do Man U
Rzym Uefa Champions League Finał: Manchester United 2 - 0 (no może 1) Barcelona
Też tak miałem jak byłem fanem Barcy. A mianowicie rok temu jak nie dostali się do finału to ich znienawidziłem i przeszłem na Manchester United
zgadzam się wszyscy mówicie że np jest wolny słaby itp może nie jest sprinterem jak ronaldo czy rooney 1 -spryt2-ma już 4 bramki w LM 3-wraca się (walczy zawsze)4 -- i tak jak mówił NipponJapanBoy bierze 4 obrońców na plecy czy pomocników zagrywa prostopadłą piłkę i gol
No tak zgadzam się -sprytny jest -4 bramki w LM ma-Walczy do ostatniej chwili Tylko coś narazie kiepsko z jego skutecznością
ja dla podpowiedzi gram na 1.20 Co sądzicie o zakupie Garetha Bale'a do Manchesteru United...? w sensie w ML
Podobno coś tam sie kłuci z KS lub która wersją Konami Patcha...ja nie wgrywam bo spolszczenie nie jest mi potrzebne...a co tu tłumaczyć...REPLAY...? GOAL...? Pfff...
Jednak po polsku wszytko ładniej wygląda
Właśnie zacząłem MS na BPL PATCHU i kończę 1 sezon i zapomniałem nie którym zawodnikom zmniejszyć wieku np giggs 3... ileś lat i chce dać np na 25 jak w edit zmieniam to w MS to nie działa ( chyba że ten wiek zmieni się gdy zacznę nowy sezon) POMOCY !!