Styku - bardzo wporządku koleś:) nie wiem jak można tego kolesiea nie lubić
od jakiegoś czasu zaczołem z nim grać wyzwania w PES6
koleś podchodzi z dystansem do gry i z wielką pasją
Zawsze pomocny, jeśli czegoś nie wiem to zawsze pomoże,wytłumaczy a za to ludzi bardzo szanuje (bo wkońcu trzeba sobie pomaadać nawzajem
) Myśle że ma świetne doświadczenie jeśli chodzi o organizacje Turniejów, Pucharów,Lige
jest w to po prostu świetny
a widać że to co robi robi to z wielką przyjemnością
ze Stykiem z taki Adminem aż chce się rozmawiać
... zawszejakiś temat znajdzie się do rozmowy
cieszę się że poznałem go bliżej
bo warto było
belzebub - Nie jest aktywny bardzo często jak pozostali Admini ale... zawsze kiedy mam jakiś problem to zawsze odpisze, wtedy tylko kiedy będzie
zawsze pomoże,wytłumaczy jeśli mam jakiś problem
i taka jest rola Admina !
msciciel - Ten Admin też nie jest aktywny zbyt często ale napisze podobnie jak o belzebub... zawsze kiedy mam problem to zawsze odpisze, prędzej czy później
wytłumaczy jeśli czegoś nie rozumiem i szkooda że nie są aktywni na co dzień, pewnie mało czasu mają.
A jeśli chodzi o reszte ADMINÓW, to naprawde jesteście w tym świetni! może i nie mam takiego dobrego kontaktu z wami jak z tymi Adminami których wymieniłem... ale widze że odwalacie świetną robote ! zawsze pilnujecie porządku na IRC-sie aby gracze czuli się jak najlepiej
zawsze wysłuchacie graczy jakie mamy my zdanie i staracie się aby było nam jak najlepiej tutaj
.
Jeśli chodzi o Turnieje, Puchary musze po prostu po chwalić
Dabala i
Owena chłooopaki widać że znacie się na organizacji
zawszei staracie się aby wszystko wypadło jak w najlepszym porządku
jesteście otwarci dla graczy i zawsze pomożecie jak jest jakiś problem! i co lubie najbardziej, zawsze można z wami pogadać jak z normalnym człowiekiem
.. a takich otwartych ludzi lubie ! nie lubie Adminów którzy odpisują
O TAK O ! ... smętnie, aby tylko odpisać i nic więcej !... a to jest strasznie denerwujące..aż odechciewa się... no ale takiemu to sam musi zrozumieć
CHŁOPAKI ! odwalacie świetną robote ! dzięki takim Adminom jak wy Pesleague zyskuje WIELE ! cieszy mnie to że pilnujecie głupiej dziecinady które robią bezsensowne
WIELKIE HAAALLLO ! które nie jest wogule potrzebne
CHWAŁA WAM ZA TO !
widać że to co robicie, robicie to chłopaki z wielką PASJĄ ! oby tak DALEJ ! i jak najdłużej !
.
POZDRAWIAM !