0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
raczej nikt ci nie zrobi facepaka do takiej cienkiej drużynyPS.Gdzie w ogóle leży ta wioska???
za obrażanie klubów beda bany
A czy ja obrażam ten klub I LINK NIEDZIAŁA !!!
No wiesz, mówić na lidera I ligi polskiej, że jest słaby to lekka przesada. Owszem jeżeli go porównujesz do Barcy czy ManU to masz rację jest cienki, ale porównując go do Lecha, Legia wypada lepiej Tu masz link do wszystkich facesów Legii, dostępnych na "rynku" REJESTRACJA lub LOGOWANIE
A porównując Legie do niedawnego przeciwnika Piasta, to dopiero postawa drużyny ze stolicy była cienka!
to nie do ciebie pstryks z tym klubem bo to napisał ksc ale usunoł
LEGIA BĘDZIE MISTRZEM POLSKI CZY KTOŚ TEGO CHCE CZY NIE!!!!!!!!!
Jutro zmienisz zdanie
nom zmieni Legia ma najmiejsze szanse patrzac realnie bedzie 3 a realnie najwieksze szanse na mistrza ma wisła...zobaczymy miejmy nadzieje ze beda emocje do ostatniej kolejki !!! ps:mnie osobiscie smuci to, ze lech wlasciwie juz mogl byc mistrzem a tak (w sumie to dobrze dla kibicow,ktorych intereuje piekno futbolu xD)bedzie siedusil ALE JA WIERZE ZE MISTRZEM BEDZIE LECH !!! KOLEJORZ !!!
Remis Legii z Lechem jest bardzo dobry dla Wisły, jak przyjedziecie do nas to będziemy walczyć o mistrza Lech opada, sorki no chyba, że Legia albo Wisła się potknie po drodze na kimś, ale wątpię