Na wstępie chciałbym prosić aby nikt zbytnio się nie ciskał o to co napisze
Uważam że admini zasługują na naprawdę wielki szacunek ze strony graczy pesleague.pl, robota jaką odwalają przechodzi moje najśmielsze oczekiwania z każdym dniem ( nowe rozgrywki , ciekawe urozmaicenia np bonusy dnia itp).
Poza tym jak patrze z jakimi pierdołami muszą się czasem borykać i jakich idiotycznych problemów my uczestnicy dostarczamy to aż żal
. Szczególnie dotyczy to turniejów/pucharów i wynikających z nich kłótni i sporów.
Co do jakichś ocen to w zasadzie nie mam bezpośredniego kontaktu z wszystkimi adminami , ale mogę tu naprawdę wyróżnić DABALA za ilośc turniejów jakie robi i ile czasu temu poświęca, poza tym Maciek_PL za ligę fair play (aczkolwiek nie jestem pewien czy to on ją prowadzi
).
Co do negatywnych ocen to niestety ale mały minusik dla Belzebuba za niesłuszne zablokowanie mi konta na 2 dni ( i ogromne problemy z skontaktowaniem się z nim), ale duże podziekowania za ogólne panowanie na wszystkim, oraz niestety Owen za kompletne olanie premiership przez kilkanaście ostatnich dni nie ma z nim kontaktu :/
To tyle ... mam nadzieje że nikogo nie uraziłem
POZDRAWIAM