Dobra nie chciało mi się ale napisze bo mnie denerwuje że ktoś pisze aby pisać że Peja nie ma Argumentów.
1.Włodi mu wytkną że niby wstrzykuje sobie ,a to on cały czas ćpa
2.Niby Żurom pojechał Peje a Peja go zmiażdżył zresztą wołdi sma to powiedział
3."W cztery oczy nie gadał, robił w sieci bałagan.Dorabiając mi gębę, twoje "klik, klik" bezczelne."To że Eldo jest kozakiem tylko w sieci bo mógł powiedzieć dla Rycha po tym jak napisał podsumowanie Prosto w twarz gdyż grali na tym samym koncercie 2tygodnie puzniej! ale wypisał to na facebook.
4."Bez Molesty jesteś nikim, wiem to sprawa przykra.Lecz Molesta nie istnieje od czasu odejścia Wilka" To że Molesta się skończył po odejściu wilka !
5.To że Eldo nie jest taki jaki w tekstach się miewa
6."Moich rapów też słuchają ludzie wykształceni, z tym, że.Moja muza jest dla wszystkich, nie wywyższam się, nie krzywdzę." To że Eldo się wywyższa
Jest ich setki jeszcze w drugim dissie ale nie mam czasu zresztą co ja będę tłumaczył ty nawet nie wypisałeś jednego bo w ich dissie nie ma ani jednego !! Szkoda gadać!
Przesłuchajcie tej audycja dla radia golb gdzie peja się wypowiada na temat beefu z Parias itd.
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE Dobrze gada a to że nie skończył Liceum o niczym nie świadczy bo po jego wypowiedziach i tekstach widać że jest inteligentny Tyle !