ja porównałem i porównanie to jest na miejscu.hemp gru jak i firma kreują się na uliczników i robią rap którego słuchają głównie ludzie w dresach adidasa z telefonów.łapcie parę przykładowych tracków REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
hemp gru jak i firma (..) robią rap którego słuchają głównie ludzie w dresach adidasa z telefonów.
szkoda Ze nie mozna oddac 3 glosow bo mam taki sam szacunek do HG jak i SLU jak i Gurala !!
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
DLa mnie dissy ,beffy ,srify sa nie potrzebne,kazdy kto ma sluch i poukladane w glowie to wie co jest dobre,co jest prawda i ocb.
Niewiem jak taki Popek moze udowodnic swoja wyzszosc nad Ostrym,skoro jej niema.
Jemu się wydaje że ma. Beefy i dissy są nieodzowną częscią HH i stety lub niestety nie da się tego wymazać
Masz racje,tylko jak juz wczesniej pisalem dla mnie sa one bez sensu.Pjona.
To koniec oczekiwania. Prezentujemy najnowszy klip zespołu Warszafski Deszcz promujący nadchodzącą płytę tej legendarnej formacji. Jak zapowiada wytwórnia Wielkie Joł płyta zatytułowana "Powrócifszy..." pojawi się już 6 czerwca 2009.Zdjęcia: Filip Jagiełło, Konrad LangMontaż: Dominik Ziółkowskimuzyka: Sir Michusłowa: WFD [Tede, Numer Raz]