Autor Wątek: Patch  (Przeczytany 1955 razy)

Offline maciek_real

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 27.03.2009r.
  • HALA MADRID
Patch
« dnia: Kwiecień 25, 2009, 08:59:11 »
Który patch jest najlepszy ?????????????????????????????

mrowa196

• Gość
Odp: Patch
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 25, 2009, 09:29:07 »
Było już o tym milion tematów. Jeśli masz dużo miejsca na kompie to pobierz Ekstraklasa Patch Final Version. Później GamingAccess Patch gdyż ma on inny kiserver i ikonke na pulpicie czyli będziesz mógł grać na 2 patchach. Później jeśli jesteś miłośnikiem footballu z dawnych lat pobierasz El Grande Patch w którym są same drużyny historyczne bez żadnych teraźniejszych, a też jest z nim tak jak GA Patchem czyli jest osobna ikonka i kitserver. Oczywiście jeśli jesteś miłośnikiem angielskie ligi możesz ściągnąć Barclays Premier League patch który jeszcze nie wyszedł, ale musiałbyś zrezygnować z ekstraklasy. No i jest jeszcze PESLEAGUE Patch który również nie wyszedł ale premiera lada chwila, jednak również musiałbyś zrezygnować z EPatcha lub Barclays Premier League.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE - GA Patch 3.0 ale musisz pobrać wcześniejsze wersje aby działał dobrze.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - PESLEAGUE jeszcze nie wyszedł ale tu jest temat o nim
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - Braclays Premier League jak wyżej
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - Ekstraklasa Patch
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - El Grande Patch jest fajny ale nie ma strojów wszystkich i twarze nie zawsze są bardzo podobne, ale niedługo Big Update.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 25, 2009, 09:38:57 wysłana przez mrowa196 »

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 25, 2009, 14:14:55 »
Było już o tym milion tematów. Jeśli masz dużo miejsca na kompie to pobierz Ekstraklasa Patch Final Version. Później GamingAccess Patch gdyż ma on inny kiserver i ikonke na pulpicie czyli będziesz mógł grać na 2 patchach. Później jeśli jesteś miłośnikiem footballu z dawnych lat pobierasz El Grande Patch w którym są same drużyny historyczne bez żadnych teraźniejszych, a też jest z nim tak jak GA Patchem czyli jest osobna ikonka i kitserver.

Na właśnie ja Mam EPAtcha FV i chciałby mieć GA patch to moge go zainstalować i grć na 2 patchach co wtedy z save i OFem
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline Maniek49

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 07.04.2009r.
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 25, 2009, 14:51:07 »
a ja się zapytam czy niema może ktoś ekstralkas patch tylko takiego żeby nie zajmował dużo i żeby były wszystkie drużyny ??

mrowa196

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 25, 2009, 15:09:17 »
Na właśnie ja Mam EPAtcha FV i chciałby mieć GA patch to moge go zainstalować i grć na 2 patchach co wtedy z save i OFem
GA patch ma osobny folder w folderze KONAMI

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 25, 2009, 15:22:32 »
a co z save i ofem
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline jakub111.74

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 13.01.2009r.
  • Lech Lech Kolejorz!!!
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 25, 2009, 15:33:44 »
A propo patchy.Mam pytanie jak w GA Patch 3.0(w programie Scoreboard Selector) instalować scoreboardy z skróconymi nazwami klubów.Bo scoreboard mam a nazwy klubów nie

mrowa196

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 25, 2009, 16:31:39 »
a co z save i ofem
Jest osobno w moich dokumentach jest folder Konami, a w nim folder Pro Evolution Soccer 2009 do normalnego pesa i po zainstalowaniu GA patch folder PES 2009 GamingAccess CP w którym znajduje się of i wszystkie save do GA patch.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 25, 2009, 16:31:39 »