Dział Ogólny > PES 2009
Wasze kariery w BAL
pawlodar_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA ja grałem 8 sezonów Babilanya CF :D
Pozdro
--- Koniec cytatu ---
Jakim cudem ??? ??? :) Ja gram w Śląsku bo nie chciałem na razie przechodzić do Juve (dopiero pierwszy sezon, a ja nie chcę siedzieć na ławce)
09RADEK09:
Ja pierwsze 2 sezony grałem w Chievo Verona zdobyłem przez 2 sezony 2 mistrzostwa kraju i wygrałem puchar uefa(ligę europejską) wygrałem mistrzostwa świata następnie miałem tranfer do Juventusu Turyn zdobyłem wszystko co możliwe z reprą tak samo aż zakończyłem karierę.
Shakur77:
Jak sie sprawdza swoja wartość? Nie mylic z zarobkami ;)
Quaresma.pl:
Chłopacy nie wiem na jakich wy poziomach gracie że odrazu do Romy ;D Żart
Ja grałem na początku w Napoli. Było zarąbiście, 13 razy najlepszy gracz w 1 sezonie. Grałem tam 3 sezony i bygrałem z nimi 2 razy lige, puchar uefa i Lige mistrzów. Potem przeszedłem za grubą kasę do Juve. Siedziałem 2 sezony zdobyłem Lige i byłem najlepszym graczem i strzelce LM ;D
Potem przyszła kolej na zmiane ligi. Chelsea londyn ;D Wygryzłem podstarzałego drogbe ze składu. Wygrałem wszystko co było możliwe ale dostałem oferte z Realu!! No i uległem ;D HALA MAdRID! Po 2 sezonach w Madrycie znudziło mi się i nie grałem dalej. Musiałem formata walnąc i po BaL ;D
Nata-Pata19:
No to tak najpierw gra w reprezentacji Polski i 62 gole a potem kupił mnie Celtic Glasgow 4 sezony i aż 84 bramy w Celticu i kupił mnie Real Madryt 2 sezony i 47 goli w Realu i kupiła mnie Legia Warszawa na 6 sezonów 104 gole !!!! no i obecnie gram połowę drugiego sezonu i na razie 4 gole w Manchester United 8)
Chcesz żebym Ci pomógł ?!Pisz !!!!
Nawigacja
[#] Następna strona