Okładka wykonana przez
eroSGamingaccess Patch jeden z najbardziej znanych i dopracowanych dodatków do Pro Evolution Soccer 2009. Tworzony jest przez grupe patchmakerów Gamingaccess dowodzonych przez Xaviera i Ariela. Patch ten zawiera w pełni licencjonowane ligi są to
-Premier Lague
-Serie A
-Bundesliga
-Liga BBVA
-Ligue 1
Oraz drużyny FIFA w tej grupie znajdziemy np: Rubin Kazań, AZ Alkmar, Legie Warszawa, Lech Poznań czy Wisłe Kraków.
Oraz oczywiście drużyny narodowe.
Aby mieć na swoim komputerze GA patch w najnowszej wersji musimy pobraćGA Patch 2.5 FV
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIElub
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGA Patch 2.6
link aktualizowanyGA Patch 3.0
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGA Patch 4.0
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGA Patch 4.1 Update
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGA Patch 4.1 Update Confederation Cup
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWklejamy do X:\Documents and Settings\User\Moje dokumenty\KONAMI\PES 2009 GamingAccess CP\save
Wtrakcie gry wybieramy Lague/Cup i wczytaj, wybieramy jakim zespołem chcemy grać.[/color]
Mega Wersja update do GA patch by RealMadrytFan:)$$$, Mrowa196, razorex i inni-Nowy Ballpack
-Nowy Bootpack
-Nowe Siatki
-Nowe Rękawice
-Nowe Stroje(niewszystkie)
-Poprawione Twarze
-Nowe druzyny Red Bull Salzburg, APOEL Nikozja, Unirea Urziceni, FC Zurich, Debrecen, Sparta Praga, Macabi Haifa
-Nowe Intro Ligi Mistrzów
-Nowe Bandy
-Poprawione GDB(np: niebędzie tak że Burnley ma swoje stroje w Folderze Newcastle)LINK : już niebawem
GIGIMARULLA CHANTS PACK V 1.6upload CiagorexSTW
Part 1 :
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE Part 2 :
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEPart 3 :
REJESTRACJA lub
LOGOWANIESposób instalacji1.Ściągamy Ga Patch 2.5FV GA PAtch 4.0 oraz GA Patch 4.1
2.Instalujemy GA Patch 2.5FV po zakończeniu instalacj program poprosi nas o zainstalowanie kitserwera(1 opcja plik exe, 2 settings.exe)
2.Następnie instalujemy odpowiednio Update 4.0 i Update 4.1
3.Gre uruchamiamy skrótem GCP PES 2009 (ponieważ patch tworzy jakby osobną gre i dlatego "zwykłego" pesa możemy mieć aktualizowanego patchami od konami do wersji 1.4).
4.Koniec.
JEŚLI CHCESZ MIEĆ PO POLSKUSolszczenie PES 2009 by Master_Rafael
GA Patch 4.0
link aktualizowany
Instalacja:
W wersji finalnej jest instalator do plików .img. [Każdy niech sobie zrobi kopię plików pdata.img i rv0c_e.img z folderu gry "img" żeby nie było później żalu, że coś się zepsuło i nie można wrócić!!!]
Są następujące instalki:
1. Z menu PL;
2. Z menu PL i pełnymi polskimi ikonkami pozycji zawodników;
3. Z menu PL i ze skróconymi polskim ikonkami pozycji zawodników;
+ dopasowane do różnych patchy na podstawie instalki tylko z Menu PL - bez polskich ikonek zawodników
Jedyną słuszną formą w której można dołączyć spolszczenie do swoich patchów lub innych tworów jest ten instalator
!!! WAŻNE !!!
!!! TYLKO DLA OSÓB KTÓRE MAJĄ KITSERVERA !!!
Żeby spolszczenie działało na 100% to w kitserverze nie powinno być takich plików jak:
rv0c_e.img: unnamed_1 do unnamed_12
pdata.img: unnamed_14 do unnamed_19
te pliki odpowiadają za tekst i za nic więcej.
Natomiast
rv0c_e: unnamed_106 i unnamed_108
odpowiadą za spolszczone menu, więc jesli ktoś chce mieć mojego autorstwa niech też skasuje je z KITSERWERA
rv0c_e.img: unnamed_33
odpowiada za ikony pozycji zawodników, jeśli ktoś chce mieć z mojego spolszczenia, niech wykasuje go z KTSERVERA
POLSKI KOMENATARZ V.2 Kempes
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEpodmieniemy z orginalnym plikiem IMG.
Niezapomnij usunąć po instalacj spolszczenia plików z gakservera ja już usunolem wcześniej więc niemiałem co usuwać
Żeby spolszczenie działało na 100% to w kitserverze nie powinno być takich plików jak:
rv0c_e.img: unnamed_1 do unnamed_12
pdata.img: unnamed_14 do unnamed_19
te pliki odpowiadają za tekst i za nic więcej.
INSTRUKCJA INSTALACJI1. Instalujesz 2.5FV
2. Instalujesz 4.0
3.Instalujesz 4.1
4. Pobierasz MV(8 partów)
5. Wypakowujesz
6. Folder KONAMI wklejasz do X:\Program Files (X-dysk) tam gdzie masz zainstlowanego pesa
7.Pobierasz Fix od razorexa pliki z folderu wklejasz do X:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\gakserver\img\cv09.img (X-dysk)
8.Pobierasz OFv17 i folder konami wklejasz do X:\Program Files (X-dysk)
9. Folder save wklejasz do X:\Documents and Settings\Adam Sieradzki\Moje dokumenty\Konami\PES 2009 GamingAccess CP (X-dysk)
10.Przeinstaluj gakserverPOWODZENIA W GRZE