Czemu twoje ofy tak mało zajmują?
RealMadrytFan mam problem... wszystko fajnie jest po wgraniu twojego update tak jak to opisałeś w instrukcji i kiedy chce zagrać mecz w LM to mi wywala do windowsa oraz intro jest do góry nogami ;D Jak co to mógłbys mi pomóc...??Bardzo fajne masz te update do najlepiej dopracowanego patcha w sieci jakim jest GCP ale czy mógłbyś dodać jakiegoś fajowskiego soundtrack'a oraz ballpack'a + te uaktualnienia składu i wszystko było by na 100% najlepsze (Taki jeszcze jeden problem, zawodnik Troest z Parmy jest teraz w Palermo bodajże i jest on biały i blondyn )
Mam problem, otoz gralem bez patchy - wszystko ok, gralem na EP - wszystko ok, a teraz gram na GAC Patch (wszystkie aktualizacje) i gra mi sie tnie. Nie pomogły nawet zmiany deali (wczesniej chodzil na Hight,). Co jest tego przyczyna?
Wraz z wydaniem OFv10 wykonam update twarzy v2będą tam -Stoch(Chelsea)-Voughan(Everton)-Albin(Getafe)-Wichniarek(Hertha)-Vanden Boore(Genoua)-Sidney(Benfica)-Djalo(Sporting)-Krizanac(Zenit)-Bellushi(Porto)-Semak(Rubin)-Vonlanten(Szwajcaria)-Milijas(Wolwerhampton)Moge dodać jeszcze 8 więc piszczie kogo i najlepiej dawajcie odrazu link do twarzy (link do twarzy a nie na glówna strone pesfaces ). Pozdrawiam
RealMadrytFan:) $$$- Cristiano Ronaldo ma na koszulce "9" i napis "Ronaldo"