RMF czy mógł byś dodać do tego patcha drużyny rumuńskie które grają w LM...Timisoara która gra w el.LM i Unria Urziceni czy jakoś tak która gra w fazie grupowej co ty na to??
Skoro są lepsze to dla czego Hammarby, Helsinki czy IFK nie graja w LM albo chociaż w LE ...ja po prostu jestem za tym by w patchu były najlepsze drużyny w obecnej chwili. Urziceni, Red Bull Salzburg i Timisoara są obecnie o wiele lepsze od wymienionych klubów i mają spore szanse na awans do fazy grupowej LM...a ja bym sobie juz chciał zagrac LM 2009/2010 w PES 09 Oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania a i tak RMF podejmie decyzje chyba że ktoś inny się tym zajmie
a ja proponuje takie drużyny jak np. Dynamo Moskwa, FC Twente, MŠK Žilina, Austria Wiedeń, Litex Łowecz, Heart of Midlothian, Levski Sofia, APOEL Nikozja, Red Bull Salzburg. I te drużyny zamiast tych słabiaków jak: Zamalek, Al Ahly, Liga De Quito, Santos, Hammarby i te inne, którymi chyba nikt nie gra. Pozdro
Ma ktoś może listę transferów 2009/2010 z najlepszych lig bądź całego świata? Jak ktoś ma to poproszę link. Kiedyś był taki temat na pesleaue ale już nie ma a ja potrzebuje