Ogólnie jestem zaskoczony. Pierwszy raz miałem okazje zobaczyć jednego z adminów tej ligi no i jak widać kawał chłopa z poczuciem humoru ^^
Bardzo trafne odpowiedzi - pełne uzasadnienie, jeżeli nie wiedział bym nic o lidze na pewno by mnie to w jakimś stopniu przekonało do tego by tu zagrać, spróbować.
Maciek jednak mam odczucie, ze do graczy z ESLa podchodzisz troszkę inaczej tak jak by ,, byli niższej półki ,, co moim zdaniem jest troszkę nie fair. Paxx, Ivan, Kasperczak wiele jest graczy którzy grają w ESLu no i w tutejszej lidze, a pokazują na prawdę bardzo dobrą piłkę
ESL - jest to liga gdzie możemy się zmierzyć tylko i wyłącznie w najnowszą cześć PESa która wychodzi na rynek no i to że można zagrać z ludźmi zagranicy no i prawda jest że tak się gra tylko i wyłącznie botami lecz na prawdę są tam również kozaki.
Co do Persona - nie podobało mi się zachowanie chłopaków na czacie - jak wy byście byli w studnio np. pierwszy raz miło by wam było, przyjemnie, bezstresowo ?? Person do tego podszedł ambitnie i śmiało za co należy mu się wielki pozytyw i szacunek. Może mu nie wychodziło to co miał pokazać ale dobrze to opisał i chyba o to chodziło.
Ogólnie powiem szczerze, że ten odcinek odebrałem o wiele, wiele lepiej niż odcinek z wcześniejszym spotkaniem oby tak dalej.
Pozdrawiam