Witam.
Dzisiaj pobralem ten patch. Z racji tego ze jest kilka bledow, postanowilem napisac tego posta.
Z racji tego, ze jestem kibicem Arsenalu oczywiscie w pierwszej kolejnosci wybralem ten zespol. Co mi sie rzucilo w oczy w pierwszej kolejnosci? Formacja. Oczywiscie, Arsenal od tego sezonu zaczal grac 4-3-3, ale nie tak ona wyglada tak jak w tym patchu. To sa pierwsze rzeczy ktore musialem poprawic. Co do taktyki nie zwrocilem na nia szczegolnej uwagi, dlatego w tym temacie nie bede sie wypowiadal.
Druga sprawa, sklad Arsenalu, czyli pierwsza 11. Sklad niestety, nie byl taki jaki powinien byc. Silvestre i Gibbs nie graja w wyjsciowym skladzie. Oczywiscie odpowiednio za nich powinni byc Vermaelen i Clichy. Tak samo atak. Trzeba bylo poprawic kilka rzeczy, poniewaz zawodnicy, ktorzy tam byli, nie zgadzaja sie z rzeczywistoscia (Nawet tak nigdy w tym sezonie nie zagrali). Wracajac do Vermaelen'a, gra on z nr 5 a nie 6.
Kolejna sprawa, z tego co gdzies doczytalem, staty sa chyba z FM09. Dla mnie to straszna glupota. Nie po to sa stronyki typu
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE by sciagac staty z FM09, gdzie w kilku przypadkach (Patcha nie testowalem dlugo, zaledwie jeden mecz i glownie zwracalem uwage na zawodnikow Arsenalu) sie nie zgadzaja. Prostym przykladem jest Arshavin. Moim zdaniem, strasznie zostal pokrzywdzowny w tym patchu. Szybkosc 81? Czy ktos z tworcow patcha widzial jakis mecz Arsenalu z tym zawodnikiem?
Podsumowujac, Arsenal tutaj wyglada blado. Nie wiem kto zajmowal sie tym zespolem, ale widocznie ta osoba nie przylozyla sie zbytnio.
Uprzedzam rowniez ze nie czytalem calego tematu (Przeszlo 100 stron...) takze nie wiem czy ktos o tym wspominal i czy nie bylo to moze wyjasniane. Pragne rowniez zaznaczyc, iz patcha pobralem teraz w calosci, wersje ostateczna. Spodziewalem sie produktu aktualnego. W koncu m.in. transfery sa wszystkie zrobione, takze spodziewalem sie tez aktualnych skladow oraz taktyki.
To tyle z moich minusow.
Do plusow na pewno zalicze twarze, ktore byly dobrze zrobione, przynajmniej do kilku zawodnikow Arsenalu ktorym sie przygladalem.
Gdybym mial oceniac ten patch, dalbym mu note 6/10 (Po krotkim sprawdzeniu).
+ dla tworcow za checi, niestety, z wykonaniem troche gorzej.