na poziomie...? Twoje uwagi nie sa na poziomie chlopcze...czepiasz sie o ****rele...trudno zeby robili do Patcha taka taktyke jaka Ci odpowiada...''bo w tym sezonie grają tak...'' Srak! Nie przewidzisz nigdy wysciowej 11 i taktyki, to wlasnie perełka piłki nożnej...ja gram Man U i sam zrobilem sobie taktyke, numery itp, nie zawracajac nikomu d u p y że ten nie gra a ten gra a ten jest za szybki a tez zle kopie...daj spokoj...polecam Fife...tam podobno jest wszystko super...napisałes ze dwa posty a sadzisz sie jak moder... żal
Chlopcze to ty sobie mozesz mowic kolegom z podworka.
Jezeli dalej drazysz ten temat. Oczywiscie wyjsciowej 11 nikt na 100% nie przewidzi, ale popatrz tez ze sa zawodnicy w klubach, ktorzy graja caly czas i tylko kontuzja powoduje, ze wypadaja ze skladu.
Oczywiscie, sa osoby ktore wola indywidualnie wszystko zmieniac, ja natomiast naleze do osob, gdzie bardzo sie podoba, gdy duza czesc sie zgdza z "realiami".
No, ale widze ze tutaj na forum nie panuje wolnosc slowa, zas osoba, ktora nie zgdza sie z reszta jest momentalnie "pozarta".
W kazdym razie, zycze na przyszlosc powodzenia, ja natomiast z nikim nie bede wdawac sie w dyskusje.