jak ktoś robi aktualne transfery to niech też się cofnie o kilka miesięcy wstecz bo zauważyłem wiele nazwisk których nie powinno być w klubach ale soda jest bo ktoś sobie powrzucał aktualne transfery i myśli że wszystko jest dobrze a nie jest.Ja pozostałem przy moim patchu z ligą brazylijską a ten szybko usunąłem ale z tego co pamiętam to Leo i Nelson dalej są w benfice chociaż nie ma ich tam już od roku Coupe i Landreau nie ma w ogóle w PSG Lucio jest tak zrobiony że można go wycenić tak jak C.Ronaldo tto samo z Busqetsem i Machedą. Quaresma jest nadal w Chelsea Helguera i Edu są jeszcze w Valencii chociaż Helguera już jakiś czas temu skończył karierę a Edu jest w Corinthians , Leo Franco dalej siedzi w Atl. Madryt a Wolfsburg jest taki słaby że ja pier.... dwuch najlepszych strzelców bundesligi połączonych nawet trochę nie dorównują busquetsowi z barcelony więcej nie zapamiętałem ale napewno są jeszcze błędy jak się wydaje takiego patcha to trzeba się postarać o szczegóły a nie tylko o nowe stroje czy zawodników a po za tym patch na 5- według mnie