Dzięki za super robotę !
jeszcze dobrze się nie zapoznałem z Waszym najnowszym dziełem... jeżeli znajdę jakieś błędy to będę pisał na forum, żebyście mogli pozmieniać w update.. oczywiście nie z uszczypliwości tylko z faktu żeby patch był naj uaktualniony jaki może być
na pierwszy rzut oka... Rasiak dalej jest w Watford, a wydaje mi się że wrócił już z wypożyczenia do Southampton, myślę że mogliście już dodać Majewskiego do Nottingham, bo raczej już nic nie stanie na przeszkodzie do tego wypożyczenia
wydaje mi się to o wiele pewniejsze niż wymiana Ibrahimovic za Eto'o i Hleba.. tak więc tutaj może być falstart
ale pożyjemy zobaczymy
) da radę zmienić nazwę ligi z Eredivisie na Bundeslige? bo głupio to wygląda nazwa ligi holenderskiej z logiem bundesligi
oraz zmienić other b na nazwę eredivisie? jakie pliki i z jakiego folderu odpowiadają za loga reprezentacji? chciałbym zmienić na flagi
bo nie jestem sympatykiem znaków federacji.. z naciskiem na PZPN
..można by było się bardziej postarać z kadrą Polski, jako że jest to patch robiony przez Polaków
np. Jop nie gra tam od Euro 2008, Bronowicki jeszcze wcześniej.. fryzury (np. łysy Roger i Murawski) i pozycje niektórych.. Roger CF czy Bronowicki cmf
Oprawa muzyczna i dźwiękowa zaj****, mordki 1 klasa, stroje również
wiem, że staty nie mają niby wpływu na gameplay gry bo to zależy od panów z KONAMI, ale na żadnym patchu nie gra mi się lepiej niż na tym
)
Jeszcze raz dzięki i POZDRAWIAM !