Pewnego wieczoru, a konkretnie wczoraj
wpadlem na pomysl zeby zalozyc wlasna lige online. W PES'a nie kazdy moze grac przez siec (np ja mam pirata ;p) wiec pozostaje darmowa Winning Eleven ktora jest moim zdaniem lepsza od nowszych pesow.
"Piłka nożna to Twoja pasja? Gry piłkarskie online to dla Ciebie najlepszy sposób na spędzanie wolnego czasu? Jeśli tak to dobrze trafiłeś! Portal WEOL umożliwia rozgrywkę przez internet w oldschoolową grę piłkarską z konsoli Playstation, a konkretnie w grę znaną przez graczy pod trzema tytułami - PES Pro Evolution Soccer 2 w Europie, Winning Eleven 2002 w Azji, a potocznie ISS Pro. Co sezon tworzymy nowy patch, dzięki temu w grze jest wszystko aktualne. Nowe drużyny narodowe i klubowe, nasza rodzima Orange Ekstraklasa, aktualizowane transfery i statystyki zawodników, nowe pilki, bandy, siatki to tylko najważniejsze dodatki! Organizujemy liczne rozgrywki online - liga dla najlepszych graczy, rozbudowany ranking dla wszystkich chętnych oraz turnieje na forum! W przeciwieństwie do najnowszych produkcji typu PES 2010 czy FIFA 2010 gra online na WEOL jest wpełni darmowa oraz ma nieporównywalnie mniejsze wymagania techniczne co do posiadanego sprzętu i prędkości łącza. Wystarczy się zarejestrować, odwiedzić nasz download aby ściągnąć gotową instalkę gry na naszym patchu, ustawić wszystko jak w instrukcji i zapisać się do rozgrywek!"
Instalka gry na stronie
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE w dziale download.
Szukam uczestnikow ktorzy sterowali by swoimi ukochanymi druzynami z Polski. Do obsadzenia:
Arka Gdynia
Cracovia
GKS Bełchatów ----> lomi14
Górnik Zabrze
Jagiellonia Białystok ----> jackiejack
Lechia Gdańsk ----> patrykkg1995
Legia Warszawa ----> Matic10messi
ŁKS Łódź
Odra Wodzisław
Piast Gliwice
Polonia Bytom
Polonia Warszawa ----> pawelszalik
Ruch Chorzów
Śląsk Wrocław
Widzew Łódź
Wisła Kraków ----> mariusz_nh
Zagłębie Lubin ----> NoName10
Lech oczywiscie dla mnie ;]
Gdyby byl ktos zaionteresowany niech pisze na PW, pomoge w ustawieniu gry czy tez odpowiem na jakies pytania zwiazane z gra. Gdyby zgłosiło sie np 10 uczestnikow wtedy liga skladala by sie z 10 zespolow. Terminarz ustale gdy uzbieram jakas sensowna liczbe chetnych
tutaj link z gra:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEpozdro