Archiwum > Sport
Real Madryt - transfery, newsy
MaticSergio:
--- Cytuj ---A Ja jestem fanem Barcy i mówie szczerze Chichot Chichot Chichot Real i tak nic nie osiągnie,nawet gdyby sprowadzili Messiego,Rooneya i jeszcze paru innych pseudo piłkarzy.Ten klub tak ma Mrugnięcie Mrugnięcie Mrugnięcie
--- Koniec cytatu ---
Sie zobaczy
pawlodar_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA Ja jestem fanem Barcy i mówie szczerze :D :D :D Real i tak nic nie osiągnie,nawet gdyby sprowadzili Messiego,Rooneya i jeszcze paru innych pseudo piłkarzy.Ten klub tak ma ;) ;) ;)
--- Koniec cytatu ---
Wolałbym, żeby Real przeszedł 1/8 i w finale LM na Santiago Bernabeu dostał łupnia od Barcy ;) ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIESie zobaczy
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego w nicku masz Messiego ??? ???
Zaq:
Jeśli Rooney jest pseudo piłkarzem, to Ci gratuluje:)
Maciąg:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA Ja jestem fanem Barcy i mówie szczerze :D :D :D Real i tak nic nie osiągnie,nawet gdyby sprowadzili Messiego,Rooneya i jeszcze paru innych pseudo piłkarzy.Ten klub tak ma ;) ;) ;)
--- Koniec cytatu ---
Aha jestes fanem Barcy i Messi to pseudo piłkarz ;] Widzę że wiesz co piszesz ;D Real jeszcze grać nie zaczął ani jednego meczu nie zagrał w podstawowym składzie a ty już wiesz jak będzie ;P
Myślę że do Realu powinien przyjść Alonso a na ławce siedzieć Lass, Perez powinien sprzedać wg mnie Van Nistelrooy'a - nie ten wiek i po kontuzji, Diarre - to samo, Huntelaara - mimo wszystko drewno i mało ruchliwy, Negredo - narazie nie ma u mnie uznania, Van Der Vaart - tylko czasem miewa przebłyski, Heinze - to jest totalna klapa stary wyga (za stary), Salgado - nie te lata, zastanowił bym się co do Drenthe bo w ostatnich meczach pokazuje co potrafi i nawet w obronie przechwytuje piłki.
A do szerokiej kadry włączył bym Adana i Palance i myślę że skład pełny:
4-2-2-2 4-2-3-1
Casillas Casillas
Ramos Pepe Albiol Arbeloa (Marcelo) Ramos Pepe Albiol Alrbeloa(Marcelo)
Alonso Lass Alonso
Ronaldo <=> (Granero)Robben Ronaldo <=> (Granero)Robben
Kaka
Benzema Raul(Igła) Kaka
Benzema(Raul, Igła)
P.S: Raul przez całą karierę zdobył tylę razy Champions League co Barca przez 110 lat istnienia ;]
MaticSergio:
--- Cytuj ---Dlaczego w nicku masz Messiego Co? Co?
--- Koniec cytatu ---
Pisałem wyrzej bo Messi to moj ulubiony piłkarz moze dziwne ze fan Realu a ulubiony piłkarz od rywala ale Messi to swietny gracz jeden z najlepszych mimo młodego wieku
Nawigacja
[#] Następna strona