Archiwum > Sport

Real Madryt - transfery, newsy

<< < (2/1921) > >>

GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMecz z Liverpool'em ogladałem z kumplami i też wracałem do domu w koszulce z Realu i flagą ;] Jestem dumny że jestem kibicem Realu niezależnie od wyników. Dobrze że ten temat został założony, więc zacznę jako pierwszy co sądzicie o Granero? Według mnie po ostatnich meczach zasłuzył na grę w 1. jedenastce tylko jest problem za kogo bymiał grać? ;/ Lass, Kaka, Ronaldo, Robben ktoś z nich musiał by siedzieć na ławce według mnie najsłabiej ostatnio Lass wypada ale to jest jedyny pivot w pomocy, a Granero jest raczej ofensywnym pomocnikiem...

--- Koniec cytatu ---
Jako "Niefan" Realu, myślę, że wszystko będzie zależeć od transferu Alonso i dyspozycji napastników. Gdyby Benzema bądź Higuain grali słabo, a Alonso nie przejdzie to Kaka pójdzie do napadu razem z lepiej spisującym się napastnikiem, wtedy powinno się zrobić miejsce dla Granero :)

Sergio#20:
Lass musi grać,myśle Granero moż grac także bliżej prawego skrzydła tak jak ostatnio w koncowce i w Getafe...
wtedy wygladalo by to tak:

Benzema/Raul  
                          Higuain/Raul
Ronaldo
               Kaka
                           Granero
              Lass

ale prawdopodobnie ma przyjśc jeszcze Xabi wtedy to on wskoczyłby za Estebana

MaticSergio:

--- Cytuj ---Ja raz założyłem temat, ale kibicem Realu jestem od zawsze nie jak jacyś fani CR9 którzy idą za nim. Ja kibicem Realu jestem od dawna i dawno się do tego przyznawałem nawet po meczu z Liverpoolem i z Barcą, a nawet po jednym meczu z Liverpoolem wyszedłem na miasto w koszulce Realu.
Pozdro dla prawdziwych fanów np. Sergio, RealMadrytFan, Maciąg itp.
--- Koniec cytatu ---

Ja tez jestem kibicem Realu od dawna i ja napewno niepszyszlem za Ranaldo bo miom ulubionym piłkarzem jest Messi dziwne bo fan Realu i ulubiony piłkarz gra u rywala no ale Messiego podziwiam bo mimo młodego wieku super sobie radzi. Nawet bez tych gwiazdy bylem cały czas faem Realu mozna powiedzizec ze RAz sie zawiodłem po meczu z Barceloną ale po nastepnych meczach pokazali mogą walczyc. Ile osub myslało ze jestem fanem Barcy bo meze przez moj nick ale teraz muwie wszyskimze jest fanem Realu od dawna!!

jackiejack:
ja też jestem fanem Realu i najlepiej było kiedy Real grał Gran Derbi Europa, ale to były emocje jak był pierwszy gol.

wik1992:
A Ja jestem fanem Barcy i mówie szczerze  :D :D :D Real i tak nic nie osiągnie,nawet gdyby sprowadzili Messiego,Rooneya i jeszcze paru innych pseudo piłkarzy.Ten klub tak ma  ;) ;) ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej