no więc tak, skrzydła powiedzmy, że są: Ronaldo, Di Maria, od biedy Marcelo na ławce
na prawą obronę jest na razie Ramos i Arbeloa, jak przyjdzie Maicon, to mamy sprawę załatwioną od razu i w środku obrony(Pepe, Ramos, Albiol, Garay), lewa obrona u nas kuleje, Marcelo ma dobre mecze, ale przeważnie jego gra do przodu przyćmiewa braki defensywne, ten Kolarov to poza atomowym uderzeniem nic specjalnego, nie kupować go! Coentrao-ryzyko, że będzie jak z Benzemą, Arbeloe mamy ale prawonożny piłkarz, jak dla mnie niech gra na prawej obronie, bo jak będzie sie włączał, to jednak tej pewności w lewej nodze może brakować, Cole? w sumie ok, ograny, doświadczony, szybki, bo chyba innych opcji nie ma?
Środek pola- trzeba dopasować kogoś do Alonso, nie wiem co z tym Lassem, podobno ta jego choroba to coś poważniejszego, Gago i M. Diarra, do pierwszego składu raczej się nie nadają, z resztą, chyba nie takiego gracza szuka Mourinho, zdecydowanie kreatywnego środkowego pomocnika...kandydaci? Gerrard, jakoś nie bardzo mi pasuje, ale wierzę Mourinho, Fabregas-marzenie:D, ja po cichu to licze na Schweinsteigera:) jak wiem, że Niemiec itd, że w Realu oni się nie sprawdzają(chociaż Metzelder, to nawet nie miał kiedy) ale podoba mi się jego gra, silny, szybki, kapitalne uderzenie. doskonałe podanie, nie takiego szukamy??
Atak i oczywiście bramka jest OK:)