Z tego co wiem to oboje potem zaprzeczyli tym plotkom. Mało tego, były one na początku października, a w grudniu Shakira poleciała z Pique do Japonii na KMŚ i mieszkali w jednym hotelu, była na meczach w Japonii, Hiszpanii, min. na grudniowym klasyku. No ale to gwoli wyjaśnienia.
A teraz drodzy hejterzy obu stron. Kłóćcie się!
Edit:A co mi tam.
Marca mnie zaskoczyła, nie obwiniała arbitra jednostronnie, nie narzekała, nie preparowała zdjęć, tylko... obiektywnie, na trzeźwo oceniła błędy arbitra!
1. Lass powinien zostać wyrzucony. Brutalny faul na Leo Messim powinien być przyczyną do ukarania Diarry drugą żółtą kartką. Piłkarze Barcy mieli rację, otaczając sędziego po tym starciu.
2. Pepe powinien zostać wyrzucony. „Serce” Realu Madryt znów straciło nad sobą panowanie. Jego uderzenie w twarz Ceska Fabregasa powinno skończyć się drugą żółtą kartką.
3. Busquets nie dotknął piłki ręką. Trudno to było dokładnie dostrzec. Z jednej strony widać było, że Sergio Busquets dostał w rękę po zagraniu Pepe, jednak z drugiej kamery było widać, że piłka trafiła go po prostu w brzuch.
4. Abidal nie powinien zostać ukarany. Jego zagranie ręką nie klasyfikuje się jako celowe i świadome zmienienie toru lotu piłki. Dlatego karnego też być nie powinno.
5. Gol Sergio Ramosa poprawnie anulowany. Obrońca Realu Madryt faulował Daniego Alvesa w polu karnym.
6. Nie ma karnego przy starciu Pepe z Alexisem. To były normalne zapasy, a nie faul. To jedyna sytuacja, w której s zagwizdać z korzyścią dla Barcelony, ale na szczęście tego nie zrobił.
7. Nie ma karnego przy starciu Puyola z Benzemą. Francuz po prostu starał się dotrzeć do piłki, ale stracił jedynie równowagę.
Dla niedowiarków:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE