Archiwum > Sport

Real Madryt - transfery, newsy

<< < (19/1921) > >>

Sergio#20:
Chcialbym by to byli Drenthe(można wypozyczyc,bo poza pierwszym meczem nic! nie pokazał,a po GD,to chlopak sie zalamał i sie przewracał o wlasne nogi),VdV(Szkoda go,ale za rok MŚ i niech odejdzie by grać) i Negredo(Moznago sprzedac za nie zła sume,a po roku siedzenia na ławie odejdzie za 3/4mln)-Ale wtedy zostaną nam na ataku Benzema-narazie niewiadoma,Higuain,Raul-strzela,ale niema tego blasku i RvN-po kontuzji i także myśle,że niemamy gwarancji bramek co do niego,ale jednak to jest Ruud i on nie powinien zapomniec jak się strzela ;D
Reasumując mamy 4 napsatników-dwie niewiadome i Igle i coraz to starszego Gonzaleza, boje się aby niepowtórzyła sie sytulacja za Schustera kiedy to w meczu z Romą nie było kim grać.

Mahamadou'woi dałbym jeszcze czas,poniewaz przed kontuzja grał jak z nut.Jezeli nie zlapie w formy,to mozna go sprzedać w zimie

A  Palanca to narazie widzialem go 2-3 niepelnych meczach i niechce go wlanczać do pierwszego składu dlatego,że zagrał GD,bo wczesniej bylo o nim cicho,o wiele bardziej od niego wolalbym by włonczyć Bueno,ale on jest wypożyczony,jednak jest jeszcze Szalai  ;)
Ale po co mamy ich wlanczac do pierwszego składu,by siedzieli na lawce??lepiej niech trenuja z pierwsza druzyną,a graja w Castilli,i w CPR,z latwymi przeciwnikami,bo chcialbym,aby wkońcu wygrac ten puchar,którego od dawna nie wygralismy ,a także Raul nie zdobyl go jeszcze :P

cube:
gwarancje bramek powinien jeszcze zapewnic cr9, bo on to praktycznie taki cofniety napastnik, choc gra na skrzydle, jak dla mnie napad jest ok
M. Diarra jako zmiennik dla Lassa, a Gago jako zmiennik dla Alonso?, Snejder dla Kaki, a mamy granero i Gutiego ktorzy graja tez raczej w srodku, wiec troche za duzo... to zalezy jeszcze od taktyki ale dla mnie M. diarra powinien odejsc
co do vaarta to trener go skreslil wiec on na pewno odejdzie
Drenthe moze przy nowym trenerze odzyje, mozna go nieraz stawiac na lewej obronie, moze zalapie rytm jak w meczu z sewilla(fakt to byl tylko ten jedyny mecz)
negredo- po co ma sie kisic na lawie?
-----
pamietam ten mecz jak w tvp2 pokazywali o superpuchar z sewilla , tylko nie wiem szpaku czy iwanski komentowal??
to wlasnie sie tam zastanawial komentator kto bedzie gral w pierwszym w nowym sezonie w realu i padly takie slowa co do drenthe:"TO JEST PEWNIAK"- a jak wyszlo wszyscy widzielismy... ale ja w niego wierze:)

Sergio#20:
narazie Granero jest przed Sneijder'em
Drenthe dlatego bym go wypożyczył
a Diara(M) powinien dostac szanse,bo to niezbyt bylo by ładne zachowanie przed kontuzja rządzil i dzielił,a jeżeli Lass zlapie kontuzje,Gago tak samo,to lepiej miec takiego asa niż później szukac kogoś na gwałt ;)

Taki fotomontaż ;D

cube:
no może i racja z tym Diarra, to w takim razie Negredo, VdV i Drenthe/Snejder/Robben, gdzieś przeczytałem na rm.pl, że Drenthe nie odejdzie już dwaj pozostali prędzej, ale nigdy nic do końca nie wiadomo.

MaticSergio:
PRZED NAMI MECZ Z FC TORONTO TYPUJ SKLAD I ZESTAWIENIE NA TEN MECZ!!!
WEZCIE POD UWAGE POWRACAJACYCH PIŁKARZY I XABIEGO ALONSO O KTÓRYM MOWIL PELLARGINI ZE MOZE JUZ ZAGRAC W MECZU PRZECIWKO FC TORONTO!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej