Archiwum > Sport
Real Madryt - transfery, newsy
Sergio#20:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPRZED NAMI MECZ Z FC TORONTO TYPUJ SKLAD I ZESTAWIENIE NA TEN MECZ!!!
WEZCIE POD UWAGE POWRACAJACYCH PIŁKARZY I XABIEGO ALENSO O KTÓRYM MUWIL PELLARGINI ZE MOZE JUZ ZAGRAC W MECZU PRZECIWKO FC TORONTO!
--- Koniec cytatu ---
Xabiego ALONSO to raz
MÓWIł to dwa.
Bez przesady,zaraz napiszesz,żeby wytypować w jakich korkach wybiegnie C.Ronaldo ::)
smolarek222
Jeżeli nie wiesz jaka jest sytułacja w kadrze w Realu przed tym meczem to nawet nie próbuj :-\
Edit
Nasz specjalny wysłannik do Toronto, Pablo Polo poinformowal nas że jedenastka na ten mecz bedzie wyglądać nastepująco:
Casillas,Arbeloa, Albiol, Metzelder, Drenthe, Lass, guti, Cristiano Ronaldo, Kaka, Raúl i Benzema
marca.com
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEhahaha jaki spec no nie moge hahaha^^
Ramos tam w ogóle nie poleciał to jak może zagrać??
--- Koniec cytatu ---
A to nie wiedziałem. :D Nie jestem kibicem Realu i nie interesuje się tym. ;D Tak sobie pisałem. ;D Usuwam. :)
Sergio#20:
5-1 (Raul X2,CR.9,Benzema,Robben)
Wygrana po bardzo dobrej grze,widać progres z meczu na mecz.
Lass najlepszy na boisku.
Jeżeli chodzi o debiutantów to najlepiej myślę zaprezentował się Albiol....
Kaka z Arbeloą zagrai przyzwoicie,ale to jeszcze nie to co potrafią grać.
Jest jeszcze Xabi,zagrał bardzo ,ale to bardzo dobre 30min i to prostopadle podanie do Benzemy.... :-*.
Widac ten pilkarz wraz z Lass'em zapewni dużo spokoju w naszej grze.
Negredo,pokazał się także z dobrej strony....
Drenthe-też jak nie on ;p
No Pelle będzie mial duzy bol głowy,aby kogoś sprzedac,ale myśle,że Drenthe powinien pójsc na wypozyczenie i to na pewno,bo jest jeszcze Marcelo,który poki co jest znacznie lepszy od Royston'a
frogas12:
jak wyjdzie pes2010 i bedzie liga to teraz wielce wszyscy beda realem grac bo jaki sklad i zeby nie przegrywac haha zal
RAUL_7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak wyjdzie pes2010 i bedzie liga to teraz wielce wszyscy beda realem grac bo jaki sklad i zeby nie przegrywac haha zal
--- Koniec cytatu ---
Racja ! i już widze posta wyżej kolesie o nicku: np. Henry,Eto,Victor Valdez,Messi będą kibicami Realu :-\żal
Nawigacja
[#] Następna strona