Archiwum > Sport
Real Madryt - transfery, newsy
hose444:
Ronaldo z taką posturą fizyczną jest nurkiem? Mogę to skomentować tylko w jeden sposób: żenada. Neymar zresztą też nie lepszy, rzeczywiście chucherko, ale to nie znaczy, że ma nie jeździć na dupie. Straszne panienki i oszuści.
DamianLP:
Powiem Wam, że w tym sezonie ani Real nie wygra ligi (brak trenera), ani Barcelona (brak obrony). W Lidze Mistrzów pewnie Bayern lub Chelsea wygra, ewentualnie Man Utd.
MichuVeB:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPowiem Wam, że w tym sezonie ani Real nie wygra ligi (brak trenera), ani Barcelona (brak obrony). W Lidze Mistrzów pewnie Bayern lub Chelsea wygra, ewentualnie Man Utd.
--- Koniec cytatu ---
Dzięki, że nam to powiedziałeś. Teraz nie musze oglądać La Liga bo wiem, że ani Barca ani Real ligi nie wygra. A no i Liga Mistrzów idę obstawić na Bayern lub Chelsea. ::)
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPowiem Wam, że w tym sezonie ani Real nie wygra ligi (brak trenera), ani Barcelona (brak obrony). W Lidze Mistrzów pewnie Bayern lub Chelsea wygra, ewentualnie Man Utd.
--- Koniec cytatu ---
To popłynąłeś trochę.
Douglas:
United bez napastnika i z Van Gaalem ma wygrać Champions League? :o ::) Mój typ na niespodziankę w LM to Atletico.
Nawigacja
[#] Następna strona