Archiwum > Sport

Real Madryt - transfery, newsy

<< < (1920/1921) > >>

Mejor:
Mówiąc najbardziej szczerze jak tylko potrafię, nigdy nie wierzyłem w teorie spiskowe w piłce, że zarząd ligi czy sędziowie mogą faworyzować jakąś drużynę. I chociaż nadal w to wątpię, to jednak może należy się temu przyjrzeć z czystej ciekawości. Ot tak, dla zobaczenia samych statystyk i nie rozstrzygania czy należało się czy nie.
Spoiler for Hiden: Drużyna              Rzuty karne        Czerwone kartki
FC Barcelona           19:1 (+18)        8:1 (+7)
Atlético Madryt         2:1 (+1)           4:3 (+1)
Real Madryt             9:4 (+5)            4:5 (-1)

hose444:
Kto ustala wynik meczu? Sędzia. Po wcześniejszym porozumieniu, rzecz jasna.

Mejor:
Nie pamiętam, a przynajmniej ciężko mi przypomnieć sobie, kiedy ostatni raz Real tak cierpiał na boisku, a ostatecznie odniósł sukces. Kontrowersji sporo, ale emocji jeszcze więcej - dla mnie szczególnie.

hose444:
Oblak w ogóle nie rzucał się po piłkę, a przecież bramkarzem jest dobrym... Pepe totalny pajac, nie wiem, dlaczego nie dostał drugiej żółtej za bezczelną symulkę. Albo wiem - przepisy...

Ogólnie widowisko ciekawe. Szkoda, że nie wygrało Atletico, ale widocznie Leicester wyczerpało ilość piłkarskiego romantyzmu w tym sezonie. Naprawdę żal mi Simeone i jego bandy, zasługiwali na to zwycięstwo.

Coś czuję, że teraz tak to będzie wyglądać (FM 12 jak zawsze był bezbłędny) - 2014 - Real, 2015 - Barcelona, 2016 - Real, 2017 - Barcelona, 2018 - Real, i tak dalej.

Teraz panowie sparingi przez Euro i za niecałe dwa tygodnie jedziemy z koksem - a po mistrzostwach od razu Ekstraklasa. Przynajmniej nie będzie pustki futbolowej.

OnoMatoPeja:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej