Archiwum > Sport
Manchester United
Cooler:
Elo ;D
Ja tam wierze w MU lecz mam obawę że ten sezon nie będzie bo młode talenty nie rozwijają się tak szybko jak w PES'ie. Dlatego na miejscu Fergusona sprowadził bym kogoś lepszego.
Tak czy siak Menchester będzie bardzo dobry i jedynym godnym jego przeciwnikiem nadal będzie Barca.
Zaq:
Ja tak nie uważam i że Manchester nie ma siły ognia i że jedynym godnym przeciwnikiem bedzie Barca, bo to na pewno nie prawda. W samej Premiership jest dużo groźnych rywali, jak Liverpool,Chelsea, Arsenal, Aston Villa, Tottenham, Everton, Man City czy chociażby West Ham United. Zresztą EPL ma tak wysoki poziom że tam każda drużyna moze sprawić niespodziankę, a pozycja w tabeli nie odzwierciedla prawdziwej "siły". Natomiast w Europie to raczej nie tyle Barca, co Real, Milan, czy chociażby Bayern Monachium.
Pozdrawiam
Florq:
Milan?? Cię chyba trochę głowa boli - widziałeś, co zrobił z nimi Bayern Monachium, Barca, Real i Bawarczycy będą groźni dla czerwonych diabłów
eMeK:
Pierwszy raz sie zgadzam z florkiem ;D Milan w tym sezonie w ogole nie bedzie sie liczyl. Jedyna druzyna z Włoch ktora moze powalczyc jest Inter. Barcelone, Real, Chelsea, Manchester, Liverpool to sa w tej chwili chyba najmocniejsze zespoly (kolejnosc przypadkowa) i mysle ze ktoras z tych druzyn wygra LM :)
Quaresma.pl:
Kuszczaka już dawno nie widziałem na bramce :( A Van Der Sar już nie gra bo raczej nie jestem poinformowany???
Ktoś wypowiadał się na temat Fergusona że jest geniuszem czy coś podobnego. Fak faktem jest że jest niezły (powiedziałbym bardzo dobry) ale nie ma drugiego takiego jak Hiding i BASTA. Ferguson przez całe zycie siedzi w Man Utd a Hiding nowy klub i za każdym razem genialny styl piłkarski
Nawigacja
[#] Następna strona