Archiwum > Sport
Manchester United
NexaT:
Transfer Schneiderlina potwierdzony... przez klubowego krawca. 8)
NexaT:
Straciłem cały szacunek do Di Marii. Gość po zakończeniu sezonu mówił, że nie zamierza odchodzić, chce wygrać ligę i LM, a później olewa tournee i wypoczywa u szejków.
Niech go tam Rafael z Lyonem, a później miejmy nadzieje inni zawodnicy United poprzestawiają.
Mejor:
Do tego jeszcze oferował się Realowi i jak piesek z podkulonym ogonem chciał wrócić do Madrytu. Jeśli jest w formie to piłkarzem jest świetnym, ale strasznie chytrym na pieniądze. Chciał gigantycznej pożyczki, której nie dostał w Realu, a dodatkowo zwiększyła mu się konkurencja w osobie Jamesa. Podobna sytuacja jest i teraz w United.
Douglas:
Ja tam nigdy nie uważałem go za wielkiego piłkarza. Strasznie chimeryczny, końcówka ostatniego jego sezonu w Realu trochę go wybiła i każdy uważał, że Real wiele stracił. James dla mnie jest lepszym graczem, przede wszystkim stabilnym i dającym wysoką jakość co mecz.
NexaT:
Taka refleksja mnie naszła, że straciliśmy prawdopodobnie dwóch świetnie zapowiadających się obrońców.
Tzn. inaczej, dwóch świetnych obrońców, których wykończyły kontuzje. Mowa o Rafaelu i Jonesie. Szkoda, bo dołączając Smallinga, ta trójka mogłaby na lata zastąpić Evre, Vidicia i Ferdinanda.
Nawigacja
[#] Następna strona