Archiwum > Sport

Manchester United

<< < (829/837) > >>

Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA tymczasem Anthony Martial prawdopodobnie podpisze z nami kontrakt. Został zwolniony ze zgrupowania - oficjalne info.
Mówi się o 50-60 milionach euro. Cóż, szejki i ruscy miliarderzy szaleli wcześniej, ale niech teraz oglądają i podziwiają żydowską potęgę finansową.

--- Koniec cytatu ---
:D Spłaci się na pewno. :D

NexaT:
Z samych koszulek, jak Ronaldo.  ;D

Spoiler for Hiden: Czyli można już chyba oficjalnie powiedzieć, że Martial w United.
Chicharito jest na testach w Leverkusen, a DDG podobno blisko przejścia do Realu.

Nadal nie rozumiem tej szopki z Hiszpanem. Trzeba schować dumę w kieszeń i zatrzymać go na ten jeden sezon, bo jest cholernie potrzebny. Przy jego odejściu zostaje nam: Valdes (czyli można go pominąć), Romero, Lindegaard (podobno bliski odejścia) i Johnstone.
Romero wczoraj udowodnił, że nie jest bramkarzem godnym zastąpienia Davida, a Johnstone prezentował się solidnie na tournee, ale to nadal kot w worku.

Mejor:
Podobno jak Real już ostatecznie zakontraktuje De Geę to postara się załatwić Navasowi transfer do United. Nie wiem ile w tym prawdy, ale jeśli Hiszpan trafi na Bernabeu co jest wysoce prawdopodobne to Kostarykanin chcąc nie chcąc będzie musiał odejść. Dla Manchesteru i Realu to nie są złe opcje. Nadal dużo zależy od van Gaal'a.

Douglas:
Martial w United już oficjalnie, dalej nie rozumiem tego transferu. Mieli tyle czasu na kupno napastnika aż w końcu zdecydowali się na taki ruch 31 sierpnia...

NexaT:
Tottenham dawał na początku okienka 10 milionów za niego, Monaco chciało 20 i odpuścili.
Czytałem jeszcze o rzekomej ofercie Chelsea - 40 milionów.

Gościa kompletnie nie kojarzę, ale podobno duży talent, więc trzeba liczyć, że odpali.
Mam tylko nadzieje, że zagra jako napastnik a nie 10 czy skrzydło.

Spoiler for Hiden:
Za Bastiana Carrick i lecim po mistrza.
Spoiler for Hiden: ;D
Swoją drogą, ciekaw jestem kiedy w końcu do składu wróci Rojo, bo LVG mydli oczy że nadal nie ma formy meczowej.

--- Cytuj ---Mieli tyle czasu na kupno napastnika aż w końcu zdecydowali się na taki ruch 31 sierpnia...
--- Koniec cytatu ---
LVG po meczu ze Swansea mówił, że nie zamierza robić pochopnych ruchów na rynku transferowym i napastnik jest niepotrzebny.

To Moyes vol. 2. Na 50 rozegranych meczów obaj wygrali 27.
Dobra, będę oceniał po sezonie, w końcu ostatnio miał nas wprowadzić do LM i to zrobił. Nie krytykuję.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej