0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tak
ale go w domu biją kablem bez przewodowym
Obejrzyjcie sobie program "Turbo kozak" z "Prezesem". Gość jest strasznie sympatyczny i zabawny, nieźle się uśmiałem jak to oglądałem. W naszym ojczystym języku mówi lepiej niż selekcjoner Smuda co mnie strasznie zdziwiło.
-Gdzie lecisz ?-Jak obronisz to ci coś kupię. - coś takiego. -Jak puścisz wszystkie to powiem trenerowi, żeby cię na meczu wpuścił. Nie dokładnie, ale dialogi na prawdę dobre . Życzę mu sukcesów w reprezentacji i jakiś bramek na PNA. Zajebis*y koleś z niego:D
Ortiz blisko Lecha!!!
Niemcy zakupili prawa telewizyjne do T-Mobile Ekstraklasy Niemiecka stacja telewizyjna sportdigital zakupiła prawa do transmisji meczów T-Mobile Ekstraklasy. Stacja zamierza pokazywać do trzech meczów z każdej kolejki naszej ekstraklasy. Będą to mecze zaplanowane na piątki o godz. 20:30, niedziele o godz. 17:00 i poniedziałki o godz. 18:30. Pierwsza transmisja zostanie przeprowadzona w najbliższą niedzielę. Stacja pokaże mecz 18. kolejki, w którym Górnik Zabrze zagra z Legią Warszawa. W poniedziałek niemiecka stacja transmitować będzie spotkanie Korony Kielce z Jagiellonią Białystok.