Dział Ogólny > PES 4
To nie feer w Pucharze Dnia
Lusik16:
Wiec tak ; wpisalem sie do pucharu dnia jak 3 z kolei, no i czekalem na ten puchar ... dzis okolo godz. 18;30 wbijam na pesleague.pl żeby zobaczy czy juz cos wiadomo ... a tu nie jestem zapisany . vivi mowi ze nie wstawilem sie na czas do tego pokoju co sie gra ten puchar, ale jak mialem tam wejsc skoro bylo 9/9 .. po prostu , chcial kogos innego wpisac i tyle
maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiec tak ; wpisalem sie do pucharu dnia jak 3 z kolei, no i czekalem na ten puchar ... dzis okolo godz. 18;30 wbijam na pesleague.pl żeby zobaczy czy juz cos wiadomo ... a tu nie jestem zapisany . vivi mowi ze nie wstawilem sie na czas do tego pokoju co sie gra ten puchar, ale jak mialem tam wejsc skoro bylo 9/9 .. po prostu , chcial kogos innego wpisac i tyle
--- Koniec cytatu ---
moje pytanie brzmi: dlaczego nie byłes o 18:00, a dokładnie 15 minut przed rozpoczeciem turnieju. Jezeli było za dużo osób na kanale czy pisałes na gg do niego?
vivi27:
nikt nikogo nie wyrzucil z pucharu - czekalem do 18.10 - 3 graczy nie bylo wiec zostali zastapieni -jezeli nie mogles wejsc pretensje prosze miec do gracza mikesz ktory nagminnie wchodzil mimo iz byl kickowany .
vivi27:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiec tak ; wpisalem sie do pucharu dnia jak 3 z kolei, no i czekalem na ten puchar ... dzis okolo godz. 18;30 wbijam na pesleague.pl żeby zobaczy czy juz cos wiadomo ... a tu nie jestem zapisany . vivi mowi ze nie wstawilem sie na czas do tego pokoju co sie gra ten puchar, ale jak mialem tam wejsc skoro bylo 9/9 .. po prostu , chcial kogos innego wpisac i tyle
--- Koniec cytatu ---
Sam napisales , ze weszles o 18.30 , na stronie bylo wyrazne info ze puchar o 18.00 - pretensje do siebie lub na drugi raz prosze byc na czas.
maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw dzisiejszym pucharze dnia trafilem w pierwszej rundzie na vivi ,wiem ze jest opiekunem wiec nie sprawdzalem czy ma pozwolenie na hosta(a wiemy jak jest z naszym netem i jakie mamy hosty) wiec zaczelismy mecz od mojego hosta byl remis wiec wyszed i postawil jak by nigdy nic hosta (gdzie sie okazalo ze nie ma zgody)grajmy Feer tez wybronilem remis wiec zapytal jaki rank i byl lepszy wiec dogrywka byla u niego chyba to nie feer????????????????
pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
bład, pownies sprawdzić przed meczem, jezeli nie masz zgody nie grasz. Jezeli gra się 2 mecze ( tak jest w Puchar ligi) i w 1 meczu był remis w 2 meczu ustawuimy dogrywkę
Nawigacja
[#] Następna strona