Dział Ogólny > PES 4
To nie feer w Pucharze Dnia
Lusik16:
Kurde mnie tez oszukal wywalil mnie z pucharu dnia i wepchnął się, wywalil jeszcze docka i spartacusa . Wylecielismy bez powodu .. ludzie reagujcie
VAT:
No z tym wywalaniem tez był dobry. Wywalił Wisłę z pucharu, który był obecny a zostawił nieobecnego suchego i dał wygraną walkowerem tsubasie.
maciek_pl:
może osoba zainteresowana opisała by cała sytuacje... bo nic nie rozumiem z waszych wypowiedzi...
proszę bez porównań - suche fakty
fochmen:
w dzisiejszym pucharze dnia trafilem w pierwszej rundzie na vivi ,wiem ze jest opiekunem wiec nie sprawdzalem czy ma pozwolenie na hosta(a wiemy jak jest z naszym netem i jakie mamy hosty) wiec zaczelismy mecz od mojego hosta byl remis wiec wyszed i postawil jak by nigdy nic hosta (gdzie sie okazalo ze nie ma zgody)grajmy Feer tez wybronilem remis wiec zapytal jaki rank i byl lepszy wiec dogrywka byla u niego chyba to nie feer????????????????
pozdrawiam
VAT:
Poza tym gracz vivi banował osoby z pesleague, które nic nie robiły. Ot tak sobie chciały pograć. A osoby spoza pesleague siedziały na pokoju i marudziły. Chyba coś nie tak. Chyba nie przystoi banować swoich. Z tego co pytałem na mircu nic takiego nie ma miejsca.
Na screenie widać siedzących obcych:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona