Dział Ogólny > PES 4

To nie feer w Pucharze Dnia

<< < (8/9) > >>

vivi27:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwystarczyło otworzyc tylko zapisy by reszta dobiła przejsc sie po pokojach bo nie wszyscy wiedzieli o pucharze zareklamowac go,  zawodnicy chcieli sie zapisac pytali sie o 17-45 a zapisy juz były zamkniete , a tych ktorych nie ma a zapisali sie wstawic walkowery i nie było by problemow rzadnych .

--- Koniec cytatu ---

pewnie ze moglem reklamowac jakbym nie mial banow na pokojach - jezeli ktos nie zauwazyl newsa na glownej stronie na samym poczatku - widac nie chcial go widziec...

Błędy zostały wzięte pod uwagę - w następnym pucharze nie powinny się powtórzyć. Dziękuje za aktywność w tym temacie.

Lusik16:
I tyle masz do powiedzenia szanowny "adminie" ?

VAT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wyrzucilem bo bylo juz po losowaniu par czyli 18.10 - vat nie robisz za rzecznika nie udzielaj sie tyle, a Lech naucz sie przychodzic na czas - przypominajac Twoje slowa chciales wejsc o 18.30 - wiele za pozno...

--- Koniec cytatu ---

Co z tego, że losowanie było o 18.10 jak tak jak wcześniej napisałem jako dziewiąty wszedł po mnie fochmen o 17.45. Zapytałeś go czy gra w pucharze i zamknąłeś zapisy.

A co do tematu dotyczącego wątku. Uczciwość jest podstawą naszej zabawy. I każdy uczciwy gracz nie mając zgody na hostowanie powinien poinformować o tym rywala. Tym bardziej gdy jest adminem jak w przypadku viviego. Ale jak z tego wynika dużo brakuje viviemu do uczciwości. I to nie tylko w tym przypadku. Nie wspominając już o jego zdolnościach organizacyjnych.

fochmen:
Szanowny Maćku .pl wracajac do tematu posta grajac na jego hoscie nie wyrazilem zgody bo nigdy bym nie pomyslal ze opiekun daje taki przyklad i klamie albo sie nie przyzna je do tego ze nie ma pozwolenia na hosta .
On jako przyklad powinien byc.
A co do tego jak bym wygral jak bym wiedzial ze nie ma tez bym sie przyznal bo mam juz troche latek i jestem powaznym facetem
a to konik po ciezkiej pracy.
A chodzi chyba o to zeby zabawa byla feer.
Pozdrawiam fochmen

A co do scrina zeby nie bylo poprosilem rycha zeby mi pomog bo sam tego nie ogarniam bo dotej pory nie zajmowalem sie takimi zeczami ale chodzi tutaj o przyklad ktorypowinien dac opiekun

Lusik16:
Poprostu REJESTRACJA lub LOGOWANIE zaczyna się walic w rozgrywkach PES4, wiele osób pisze że nie gra w pucharach bo i tak vivi sobie wpisze dobry wynik mimo przegranej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej