Dział Ogólny > PES 2010
Znamy wymagania sprzętowe pes2010!!
serkowski:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże tutaj spytam ... Mam wszystko na Good w specifications , prócz procesora . Posiadam Intel Core 2 Duo 1.8 , wydaje mi się że nie jest zły , jednak Konami przypisało mu bad , przez co gra przycina i jest to odczuwalne . Dodam , że zarówno na medium jak i na high jest podobnie tzn. przycina co chwile.
--- Koniec cytatu ---
Jaką masz kartę graficzną ?
Raul 7
Nic ci nie da nawet 4 GB ramu !!! kartę masz bardzo słabą jak na pes-a :(
Pozdrawiam
bartiveb:
Serkowski kartę mam Ati Radeon HD 4850 , ale karta to nie przyczyna moich problemów . Jak Gta 4 śmiga to chyba dobra karta ;D
inzaghi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESerkowski kartę mam Ati Radeon HD 4850 , ale karta to nie przyczyna moich problemów . Jak Gta 4 śmiga to chyba dobra karta ;D
--- Koniec cytatu ---
Nawet bardzo, tez ją mam :P
Ukassiu:
w tej stronce co jest podana w pierwszym wpisie nie ma gier pro evolution soccer do wyboru więc nie można sprawdzić czy komuś pójdzie czy nie :)
bartiveb:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENawet bardzo, tez ją mam :P
--- Koniec cytatu ---
Heh , pozdro kolego ;) Inzaghi , próbowałem podkręcać procek ale mam jakiegoś nieciekawego bios`a , w którym nie ma opcji dzięki której
mógłbym podkręcić ... :-\ Ale nadal nie moge pojąć czemu tam pisze bad do ciężkiej cholery to w końcu jest procek dwurdzeniowy i powinien spełniać conajmniej minimalne wymagania , a mi tnie na low , żałosne po prostu tyle kasy władowane w nową grafike i ram , wszystko po to żeby dowiedzieć się , że procesor słaby . :(
Nawigacja
[#] Następna strona