Dział Ogólny > PES 2010

Znamy wymagania sprzętowe pes2010!!

<< < (55/59) > >>

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHeh , pozdro kolego  ;) Inzaghi , próbowałem podkręcać procek ale mam jakiegoś nieciekawego bios`a , w którym nie ma opcji dzięki której
mógłbym podkręcić ...  :-\ Ale nadal nie moge pojąć czemu tam pisze bad do ciężkiej cholery to w końcu jest procek dwurdzeniowy i powinien spełniać conajmniej minimalne wymagania , a mi tnie na low , żałosne po prostu tyle kasy władowane w nową grafike i ram , wszystko po to żeby dowiedzieć się , że procesor słaby . :(

--- Koniec cytatu ---

jak by procek z 2.0 chociaż był a nie 1.8 to może by poszło...

bartiveb:
To się ma jak piernik do wiatraka .  :-\ Jesteś w błędzie bo 2.0 wymagany jest do rekomendowanych wymagań , a ja posiadam 1.8 czyli wielkiej różnicy nie ma . Chyba nie zaprzeczysz że Pes powinien śmigać conajmniej na średnich . Jednak chyba znalazłem przyczyne , wydaje mi się , że system się posypał bo z tego co widzę w specifications Pes widzi mi procesor ale z jednym rdzeniem 1.8 , przed chwilką byłem u kuzyna , który ma takiego samego kompa , lecz inny system i u niego Pes chodzi na full , więc reinstal windowsa mi pozostaje  ;)

junker:
ja tam nigdy wymagań nie biorę na serio bo ja chociaż mam procek 1.66 GHZ to mi chodzi więc najlepiej ściągnąc i zobaczyć czy chodzi

Pstryks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja tam nigdy wymagań nie biorę na serio bo ja chociaż mam procek 1.66 GHZ to mi chodzi więc najlepiej ściągnąc i zobaczyć czy chodzi

--- Koniec cytatu ---
ja mam 1.61  ;D działa mi na normalnych (medium 800x600)

brtek00:
hehe ja mam kompa

Athlon 3000+ 2.0 ghz
512 ram
Geforce 5500 FX 256 mb
I gra mi chodzi na low 0 scinania i 0 zwalniania chodzi plynnie elegancko :p a grafika jest na takim low o niebo lepsza niz Fifa czy Pes 2009 :p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej