Autor Wątek: Wywiad z Seabass na Gamescom  (Przeczytany 14205 razy)

Offline bodzioMILAN

• III - ligowiec
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 06.06.2009r.
Odp: Wywiad z Seabass na Gamescom
« Odpowiedź #40 dnia: Sierpień 21, 2009, 16:09:11 »
KURDE LUDZIE TEN PES CO WIDZIELIŚMY NA GAMESCOM JEST UKOŃCZONY W 80%.

Offline djzib0

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Na forum od: 07.12.2006r.
« Odpowiedź #41 dnia: Sierpień 21, 2009, 16:12:13 »
to zdejmij gogle.

Ambitna odpowiedź.

Przepraszam, że Was wszystkich ślepo zapatrzonych fanboy'ów PES-a uraziłem swoimi wypowiedziami na tym forum. Jakim trzeba być ślepcem, żeby nie widzieć gównianej animacji zawodników, słabego gameplay-a. Jedyna co mi się podoba to wykonanie zawodników. Resztę już widziałem.

niezgodze się tylko ocenianie tak surowo gry po fimikach na których napeleńcy wciskaj sprint i biegną do przodu nawewt niepodając w grze ukończonej w ok.70% przyznasz niejest dobre. Każdy może mieć swoje zdanie i większość właśnie sądzi że pes 2010 będzie zajebiaszczy ;)

Jeżeli umożliwiają taką grę gdzie biega się sprintem to będzie to wykorzystywane przy grze na necie.
Zresztą nie ma różnicy ile procent to jest gry bo tak naprawdę nie wiemy co w tych 70% się znajduje. Może być tak, że te pozostałe 30% to nic innego jak aktualizacja składów, tworzenie strojów i nowych stadionów. Więc takie tłumaczenie jest bez sensu.
--==O my God, I trust in thee: let me not be ashamed, let not mine enemies triumph over me==--

Offline bodzioMILAN

• III - ligowiec
« Odpowiedź #42 dnia: Sierpień 21, 2009, 16:13:55 »
Ambitna odpowiedź.

Przepraszam, że Was wszystkich ślepo zapatrzonych fanboy'ów PES-a uraziłem swoimi wypowiedziami na tym forum. Jakim trzeba być ślepcem, żeby nie widzieć gównianej animacji zawodników, słabego gameplay-a. Jedyna co mi się podoba to wykonanie zawodników. Resztę już widziałem.

Jeżeli umożliwiają taką grę gdzie biega się sprintem to będzie to wykorzystywane przy grze na necie.
Zresztą nie ma różnicy ile procent to jest gry bo tak naprawdę nie wiemy co w tych 70% się znajduje. Może być tak, że te pozostałe 30% to nic innego jak aktualizacja składów, tworzenie strojów i nowych stadionów. Więc takie tłumaczenie jest bez sensu.

słuchaj ułomny człowieku ty cały czas piszesz ze wygląda identycznie jak pes 2009 a nie ze ma tragiczną animacje itd dalej jak teraz napisałeś!

Offline djzib0

• Piłkarz B klasy
  • **
« Odpowiedź #43 dnia: Sierpień 21, 2009, 16:17:36 »
No faktycznie, różni się. Grafika jest ładniejsza.
--==O my God, I trust in thee: let me not be ashamed, let not mine enemies triumph over me==--

Offline bodzioMILAN

• III - ligowiec
« Odpowiedź #44 dnia: Sierpień 21, 2009, 16:21:14 »
a gameplayem wcale się nie różni ? nawet nie jest gorszy od 2009 taki sam jest?

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #45 dnia: Sierpień 21, 2009, 16:22:57 »
Ambitna odpowiedź.

- Będzie 360stopni będzie się grało dużo trudniej ;) a w 6 jak wcisnołeś sprint Ronaldinho czy Kaką to mogłeś przejść całe boisko ;) jeśli online ludzie będą tak grali to preensje powinny być do graczy a nie do twórców bo jak grasz dobrze to zatrzymasz takiego messiego na sprincie.

PS. Wiesz na jakim poziomie oni grali ;)

BĘDZIE 360 STOPNI I BĘDZIE TRUDNIEJ ZROZUMCIE ;)
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline djzib0

• Piłkarz B klasy
  • **
« Odpowiedź #46 dnia: Sierpień 21, 2009, 16:27:15 »
No sorry, ale co roku albo przyśpieszą trochę rozgrywkę albo spowolnią. Czy to jest jedyne co potrafią przez rok wykonać? Pieniędzy nikt mi nie zwróci za 2008 i za 2009. Gdybym wiedział, że to są gnioty to bym ich nie kupował. A tak łudziłem się, że teraz jest wszystko pięknie i cacy.

Recenzje serwisów o grach też nie są przychylne a oni oceniają obiektywnie. Ja wiem, że wielu z Was chciałoby, żeby ta gra była jak najlepsza. Ja też tego chcę. Ale wiem, że raczej wielkiej rewolucji nie będzie w tym roku. Owszem mogę się mylić bo to nie ja trzymałem pada w ręku a poziom osób grających na nich tez nie jest porażająco niski.

- Będzie 360stopni będzie się grało dużo trudniej ;) a w 6 jak wcisnołeś sprint Ronaldinho czy Kaką to mogłeś przejść całe boisko ;) jeśli online ludzie będą tak grali to preensje powinny być do graczy a nie do twórców bo jak grasz dobrze to zatrzymasz takiego messiego na sprincie.

No zatrzymałbym takiego Messiego gdyby piłka nie przelatywała przez nogę mojego obrońcy:)

Offline GeGX

• Amator
  • *
  • Na forum od: 26.10.2008r.
« Odpowiedź #47 dnia: Sierpień 21, 2009, 16:34:52 »
Ja Was djzib0 i serkowski totalnie nie rozumiem. Jeżeli uważacie, że ten PES będzie do d*** to najlepiej sobie kupcie fife i obraźcie się na tego PES'a najlepiej i na forum też, bo już czytam setny raz wasze wypowiedzi jaki to ten PES jest do bani. No sorry ale graliście już w ten twór KONAMI ? jesteście na targach? bo tak z daleka to się fajnie ocenia nie? :) poza tym ML i te inne mini nowości też sprawdziliście lub przynajmniej mieliście z nimi dłuższy kontakt niż na screen'ach ? bo jak mówicie że PES 2010 jest taki sam jak 2009 mniemam, że tak jest.

dobra, kończę ;p . Jeżeli kogoś uraziłem to sorry ale mam dość w kółko czytania tego samego. Trochę wiary chłopaki ;]

pozdr0

Offline serkowski

• Najlepszy piłkarz świata
  • Na forum od: 02.02.2007r.
  • Piłka jest okrągła a bramki są dwie"...[*]
« Odpowiedź #48 dnia: Sierpień 21, 2009, 17:04:05 »
Ja Was djzib0 i serkowski totalnie nie rozumiem. Jeżeli uważacie, że ten PES będzie do d*** to najlepiej sobie kupcie fife i obraźcie się na tego PES'a najlepiej i na forum też, bo już czytam setny raz wasze wypowiedzi jaki to ten PES jest do bani. No sorry ale graliście już w ten twór KONAMI ? jesteście na targach? bo tak z daleka to się fajnie ocenia nie? :) poza tym ML i te inne mini nowości też sprawdziliście lub przynajmniej mieliście z nimi dłuższy kontakt niż na screen'ach ? bo jak mówicie że PES 2010 jest taki sam jak 2009 mniemam, że tak jest.

dobra, kończę ;p . Jeżeli kogoś uraziłem to sorry ale mam dość w kółko czytania tego samego. Trochę wiary chłopaki ;]

pozdr0

A to co pokazali na stronie , te filmiki to co było ? muszę  być na targach ? widzę że ta gra jest bratem bliźniakiem pes 09 , a co mi po ML i Become Legend, jeżeli gra jest do bani ? ja nie JARAM się pierdołami , wymagam od pes-a grywalności tak nieziemsko świetnej jak w pes-ie 6 , więc nie opowiadaj mi tu pierdół o targach i 70% ukończeniem gry , po filmach nie widzisz jak gra będzie wyglądać ? nie masz przed sobą kilkaset godzin z pes 08-09 ? przeciesz jesteś fanem , nie widzisz podobieństwa , i kto tu mówi o obrażaniu się ? nie mam 5 lat i kręconych rudych włosów by się obrażać i do tego o jakąś grę , więc nie napinajcie się tak ...

Ps. Pes 6 jest sztywną grą ? hehe , koledze bym radził nie wypowiadać się bo robisz z siebie pośmiewisko ....

Pozdrawiam

Offline Martinso

• Prezes klubu
  • Na forum od: 16.07.2008r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2016
« Odpowiedź #49 dnia: Sierpień 21, 2009, 17:18:34 »
Panowie, jakbyście ocenili gre wyscigowa po filmiku, wogole nie grajac i nie znajac modelu jazdy ??? :)
Mam nadzieje ze dalem dobry przyklad i do premiery poczekamy  :-X

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
« Odpowiedź #50 dnia: Sierpień 21, 2009, 17:54:26 »
A to co pokazali na stronie , te filmiki to co było ? muszę  być na targach ? widzę że ta gra jest bratem bliźniakiem pes 09 , a co mi po ML i Become Legend, jeżeli gra jest do bani ? ja nie JARAM się pierdołami , wymagam od pes-a grywalności tak nieziemsko świetnej jak w pes-ie 6 , więc nie opowiadaj mi tu pierdół o targach i 70% ukończeniem gry , po filmach nie widzisz jak gra będzie wyglądać ? nie masz przed sobą kilkaset godzin z pes 08-09 ? przeciesz jesteś fanem , nie widzisz podobieństwa , i kto tu mówi o obrażaniu się ? nie mam 5 lat i kręconych rudych włosów by się obrażać i do tego o jakąś grę , więc nie napinajcie się tak ...

Ps. Pes 6 jest sztywną grą ? hehe , koledze bym radził nie wypowiadać się bo robisz z siebie pośmiewisko ....

Pozdrawiam

PES 6 w porównaniu z 2010(nawet na filmikach) jest sztywną grą(360) która ma mase błędów które są dość poważne

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=971501a4c9465aae83d01863b3652d18&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=971501a4c9465aae83d01863b3652d18&amp;action=login">LOGOWANIE</a>&feature=fvsr

no takich bugów to w 2009 niebyło tam chociaż zawodnik dotyka piłke nogą jak ją prowadzi ;)
w PES 6 jest najlepsza rozgrywka online i chyba potym oceniacie, jeszcze raz powtórze to jest tylko gra i jak niechcesz mieć w minimalnych wymaganiach karty za 3 tys która podoła takiej zajebistej fizyce to trzeba się cieszyć że może być dobrze

PS. MaRtIn9o podał najlepszy możliwy przykład że nieocenia się gry po filmiku

« Ostatnia zmiana: Sierpień 21, 2009, 17:58:43 wysłana przez RealMadrytFan:) $$$ »
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline Deimian7

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 24.04.2006r.
« Odpowiedź #51 dnia: Sierpień 21, 2009, 18:26:31 »
Po filmikach to możemy ocenić tylko grafikę, choć też nie do końca. Jak mówią gra została ukończona w 70% - Co to jest?? Przecież jeszcze 30% pracy przed nimi  :) W pes2009 wydając jeden patch, zajmujący kilkadziesiąt mb, poprawili grę obronną online  ;)

Nudne wydają mi się już słowa -  "pes6 najlepsza część pro evolution soccer". Zagraj w pes2009, rozegraj nie jeden, a kilka meczy. Później zajrzyj na forum i napisz jeszcze raz, że pes6 tak bardzo odbiega on nowszych wersji gry. Taki sam eksperyment radzę zrobić z pes2010, jeżeli tylko wyjdzie.  :)

Offline Martinso

• Prezes klubu
  • Na forum od: 16.07.2008r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2016
« Odpowiedź #52 dnia: Sierpień 21, 2009, 19:03:29 »
Jak zobaczylem ten filmik z pesa 6 to padłem  ;D ;D ;D
Lepszego nie widziałem  ;D -> <a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=971501a4c9465aae83d01863b3652d18&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=971501a4c9465aae83d01863b3652d18&amp;action=login">LOGOWANIE</a>&NR=1

Offline matys5919421

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 21.06.2009r.
« Odpowiedź #53 dnia: Sierpień 21, 2009, 19:08:09 »
Grafika PES6 była lepsza od 08/09???...żal mi was:) chyba źle widzicie lol...może online było najlepsze...ale mówię to jeszcze raz dla wszystkich wybrzydzających..."za dużo w dupie"? cieszcie się że chociaż macie taką grę... PES2010 jest wyjebi***:D...ML bdzie zajefajne(juniorzy,waluta itd...) miodzik pozdro dla wychwalaczy pes 2010:D

4Ever

Offline ahas93

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 09.08.2009r.
« Odpowiedź #54 dnia: Sierpień 21, 2009, 19:59:53 »
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

nowy filmik z pesa...osobiście jeszcze nie oglądałem
wypowiem sie przy okazji na temat Pro Evo..
czytam komentarze i dla tych którzy uważają że PRO EVO będzie The Best i mówią że po filmikach nie da sie ocenić gry powiem że owszem na filmikach można w około 70% ocenić gre bo wszystko na nich widzimy choć w tym przypadku grali zbyt słąbi gracze by zobaczyć i ocenić strzały itd..
A dla tych którzy odrazu skreślają tą grę radze zagrać w pesa 2009 i obejrzeć filmik z 2010 w dobrej jakości,zmiany widać ale już jestem w stanie stwierdzić że bez nowego silnika raczej nie będą mogli wyciągnąć pesa na szczyt bo nowe modele twarzy kilka animacji , oświetlenie nie da wiele a na szybko wprowadzony tryb 360 raczej nie bedzie tak dobry jak w fifie
druga rzecz która oddala konami od tytuły najlepszej piłki to nie potrzebne obiecanki przed premierą rozumiem reklame no ale nie kłamstwa ?choć nie było ich wiele to jednak zapewne wielu z was inaczej sobie wyobrażało PRo Evo..akurat w fife jasno powiedzieli co bedzie zmienione co dodane co usunięte bez ceregieli i fani (i nie tylko)fify tym bardziej są zaskoczeni że gra prezentuje sie Nawet lepiej niż zapowiadano (sprostuje odrazu że nie jestem żadnym fanem fify poprostu mówię co widzę)
nie mniej jednak nie oceniajcie narazie nic do puki nie zagracie w demu bo wielu może się jeszcze zdziwić i mam też taką nadzieje
tak w ogóle to chciał bym żeby przedłuzyli premierę do grudnia/stycznia i wysłuchali naszych próśb o poprawienie błędów które ujrzeliśmy na filmikach uwierzcie że tak było by lepiej o ile by to dobrze zrobili..
pozdro
« Ostatnia zmiana: Sierpień 21, 2009, 20:02:22 wysłana przez ahas93 »
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Kroniki Rapu na moim koncie..zapraszam do oglądania ;)

Offline GeGX

• Amator
  • *
« Odpowiedź #55 dnia: Sierpień 21, 2009, 20:17:00 »
Powiem tak,
oglądnąłem filmik gameplay'a który podał kolega wyżej. Jest dużo podobieństw do 2009 -m.in. animacje przerywnikowe (np. po strzeleniu gola ) - w tak krótkim filmiku widziałem animacje z PES 2009 :P Ale uważam za to że jest lepsze podanie ( jeśli chodzi o styl - takie jakieś fajne :D), oczywiście grafika polepszona.  RealMadrytFan:) $$$ wspomniał o fizyce gry i jak to wpływa na wymagania. I zgadzam się z nim. Jeżeli zastosowali by euphoria to wymagania ostro poszły by w górę. Choć i tak mam nadzieje że kiedyś to dadzą ^^

Ja liczę na niegy i utwierdzam się w przekonaniu, że będzie to jedna z lepszych części PES'a przynajmniej do chwili, gdy nie zagram w demo ;]

pozdr0

Offline Blink4Arsenal

• V - ligowiec
  • **
« Odpowiedź #56 dnia: Sierpień 21, 2009, 20:18:31 »
Z bliska wygląda to ciekawiej :

2 filmiki

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=971501a4c9465aae83d01863b3652d18&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=971501a4c9465aae83d01863b3652d18&amp;action=login">LOGOWANIE</a>...r_embedded#t=25

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=971501a4c9465aae83d01863b3652d18&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=971501a4c9465aae83d01863b3652d18&amp;action=login">LOGOWANIE</a>...player_embedded

Offline Tommy612

• V - ligowiec
  • **
  • Na forum od: 14.04.2007r.
« Odpowiedź #57 dnia: Sierpień 21, 2009, 20:23:33 »
Tak sobie czytam wasze opinie i myśle że trudno oceniać coś w co sie jeszcze nie grało. Trudno ocenić grywalność, która jest tutaj kluczowa, po filmiku z gameplay'em. Jak narazie PES 6 jest najlepszy i chciałbym aby PES 2010 sprawił że 6 odstawie na pólke, ale ocenie to najwcześniej po zagraniu w DEMO. Jeśli zobacze ulepszony PES 2009 to nadal bede grał w PES6, przynajmniej do premiery PES-a 2011. A jeśli grywalność mnie powali to wtedy pogadamy.

Powtarzam   >>>>GRYWALNOŚĆ<<<<< TO PODSTAWA. Nie ocenisz jej po filmiku.
PES6 też ma wkurzające motywy i sytuacje nie mające nic wspólnego z rzeczywistością, jednak jego grywalność sprawia że jest jak na razie królem.

PZDR ALL  8)
« Ostatnia zmiana: Sierpień 21, 2009, 20:26:25 wysłana przez Tommy612 »
GLORY !! GLORY !!  MAN UNITED !!!

Bugi7

• Gość
« Odpowiedź #58 dnia: Sierpień 21, 2009, 20:30:09 »
"nie oceniaj książki po okładce"

cannabis piotrek

• Gość
« Odpowiedź #59 dnia: Sierpień 21, 2009, 22:31:56 »
wiecie co powiem tak kocham pesa i ta czesc bedzie napewno dobra tak jak kazda bo ja nawet na 08 nie nazekalem kupie ta gre napewno za 10 zł na bo nie jest warta 150zł tak samo jAK I FIFA pes ma swoj klimat a fifa ma swoj. ale nie oszukujmy sie od czesci 08 obydwuch tytułów fifa konsolowa miazdzy pesa grafiką , animacją i z tego co widze w tym roku bedzie tak samo z tego co ogladałem widzialem o fifie to nawet mam zamiar kupic konsole tak wiec jak by ktos chcial to sprzedam swoj komputer za 1000zł Athlon x2 4600+, ge force 8600 GT , 2 GB ramu i takie tam dysk 160GB, monitor LCD 20,1 cala itd wiec jak by ktos chcial to pisac nr tel to oddzwonie a wracajac do tematu to w pesa bede grał z ziomkami co tez klepią w ta serie od czasow ISSa a w fife to sobie zagram dla rozrywki jak ktos do mnie wpadnie kto lubi zagrac a nie umie ... PES jest gra wymagajacą i  jak sie potrafi w nia grac to gameplay staje sie nie pokonany i taka prawda.pes to sentyment pes to klasyka pes to swietna gra ktora nie zasługuje na złe traktowanie i obelgi wiec graczu zastanow sie co piszesz jak bedziesz kolejny raz obrazał ten tytuł i przypomnij sobie cco dawało cci przyjemnosc od 2004 roku a moze i wczesniej .

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #59 dnia: Sierpień 21, 2009, 22:31:56 »