Witam,
Temat moze i byl wczesniej walkowany, ale jesli juz to dawno temu.
Chcialbym wyjasnic jedna rzecz, bo regulamin nie jest jasny w tym wzgledzie.
Otoz ostatnio pisalem posty o walkowery z graczem Volker, posty napisalem w terminie, nie dolaczylem tylko screenow dla potwierdzenia mojej prosby. Napisalem ze screeny dolacze pozniej w razie potrzeby. Wczoraj wieczorem admin DEIMIAN7, przyznal mi i Volkwerowi obustronny walkwower tlumaczac ze post bez screenow jest postem niewaznym i zeby sobie zajrzal do regulaminu!!
No wiec zajrzalem do regulaminu i nic nie znalazlem na temat screenow, ich obowiazku wpisywania w poscie oraz nie ma wpisanej zadnej kary, w przypadku, gdy tego screena nei bedzie.
Prosze wiec o wytlumaczenie: O CO CHODZI ? Deimian7 powoluje sie na na nieistniejacy zapis w regulaminie, czyli to oznacza ze admin ma wladze absolutna i ze regulamin dotyczy tylko graczy? To oznacza ze admin moze interpretowac reagulamin jak mu sie zywnie podoba? To oznacza ze jak czegos nie ma w regulaminie to i tak admini maja regulamin w glowie, albo sami sobie ustajala regulamin na potrzeby wlasne??
Prosze albo wpisac obowiazek wklejania screenow do regulaminu albo zaprzestac takich praktyk!
Prosze rowniez o poprawinie obustronnych walkowerow na moja korzysc, ewentiualnie jesli gracz Volker bedzie dostepny to moge zagrac z nim te dwa zalegle mecze.
Podnioslem ten temat na foroum, gdzy chce zeb y to bylo raz na zawsze jasne i zeby kazdy gracz tez byl w tym wzgledzie pewien!