Fifa zrobiła postęp (PC) tylko wciąż jest daleko w tyle za PESem (PC)Grając 3 mecze muszę powiedzieć że gdyby nie ta grafika i gdyby był 360 stopni (a nie ten oszukiwany) to bym w to grał (gdyby znudziłby mi się PES)
W programie możemy ustawić oczywiście takie elementy jak poziom detali, rozdzielczość, poziom trudności i wiele, wiele innych opcji...Co ciekawe dodatek ukazał się na łamach całkiem nowego serwisu o grach - ModdingWay, a nie jak można było tego oczekiwać na serwisie GamingAccess. Czyżby oznaczało to rozłąkę Ariela z tym serwisem? Nowy sezon? Czas na zmiany... wszystko wyjaśni się zapewne już wkrótce. REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Pomijając juz fakt,, że wersja pecetowa to jeden wielki crap, ale żeby dać blur do gry piłkarskiej... ręce opadają.
Do Serkowski: A co niby dla mnie nie liczy się przyjemność grania? dlaczego niby przez lata olewałem Fife? wręcz obrzydzenie mnie brało kiedy w to grałem . Ale nie zamierzam się oszukiwać. Nie będę z przyzwyczajenia krytykował tej gry. Trzeba docenić to ,że ta gierka z roku na rok jest coraz lepsza. Najchętniej jednak walnąłbym wszystkie Fify i Pes z Pc dla możliwości grania w stare zasłuzone ISS Pro z ps1. Bo do dzisiejszego dnia uważam tą gierkę za króla wirtualnych boisk. Była tam piękna grafika? licencje? cała masa drużyn? nie było nic do tego wszystko po japońsku ale na to sie nie zwracało uwagi liczył się tylko mecz. Co do tych pucharów w Fifie. Ok zwracam honor, nie doczytałem, nie dograłem jeżeli są to świetnie.
SUPER!!!Najbardziej podoba mi się ta kombinacja Joe Cole'a pod koniec filmiku. Czy na PC też można robić takie triki?
Zobacz to REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE