Wszystko pieknie działa, Wielkie Dzięki Panowie, Zaje**sta Robota!! Pozdrawiam Autorów patha!
ej a po co zamieniasz ŁKS za ruch radzionków skoro jego tez nie ma w ekstraklasie? zamień z Dolcanem
Wszystko jest super, ale nie da się stworzyć własnego zawodnika. To narazie jedyny błąd jaki wychwyciłem w fixie. Pozdro, idę grać w ML
Siemka! Ja mam problem, ponieważ zainstalowałem ten update i generalnie wszystko jest ok, ale nadal nie moge zaladowac swojego save'a z ML ;/ wyskakuje mi ten blad co byl juz bez update'a ;/ stad moje pytanie, czy po zainstalowaniu update'a trzeba zaczac ML od poczatku? aha i jeszcze jedno, w glownym folderze jest ten fix.bat, ale jak go wlaczam to tylko pojawia sie na sekunde okienko dosowskie i nic poza tym sie nie dzieje... pozdro
w koncu strona działa...lewy kiedy bedzie ten co pisales z tym krivetsem kaminskim i ovrl nowymi ?
czesc ej wszytko gra dobrze ale mam zle nazwy nie wiem czemu zamiast ekstraklasy mam Francuska ligue 1 a zamiast bundeliga to holenderska eredivisie ?? wiecie co z tym zrobic//
Siema Mam mały/wielki problem... Otóż nie moge zmienic rozdzielczosci na Full Screen tylko ciągle na Window Mode ciągne ... Gra się fatalnie , oczy mnie bolą ... Co mam zrobic ,żeby grać na Full Screen? Czytalem wczesniejsze posty i znalazlem sposob, lecz nie działa ;/
Ej ludzie pomozcie! ;pp Jak wchodze juz w pesa po zainstalowaniu patcha, wyskakuje mi taki błąd: REJESTRACJA lub LOGOWANIE wie kros madry jak to zwalczyc ??
Mam ten sam problem i jakoś nie moge sobie z nim poradzić niech ktoś napisze jak to naprawić tylko nie piszcie mi tu że mam cztac FAQ.To też mam