CZEMU W MASTER LIGE GRAAC EKSTRAKLASE PISZE FRANCUZKA LIGA
Hej wszystko śmiga ładnie pięknie ale macie coś może na zniwelowanie problemu spowolnienia gry? Prosze o pomoc
Siema. Mam problem! Sciagnalem patcha zrobilem wszystko zgodnie z readmy co jest w patchu i nie mam zadnych polskich druzyn tylko jest logo ekstraklasy a tam francuskie zespoły. Nie mam rowniez podmienionych nazw drużyn oraz ich herbów! Prosze pomóżcie!Nie mam również pełnego ekranku tylko okienko z gra
Pytanie! mialem tranceshine patch, usunalem wszystko kitserver i of i teraz wgrywam EP i nie mam menu... czy bewdzie potrzebna reinstalka gry? bo cos czuje ze w folderze IMG jest cos nie tak...
być moze była już odpowiedź ale nie chce mi się czyać 100 stron spamu mam tego patcha wszystko bez problemu zainstalowane - śmigalo tylko był błąd w MLwięc pobrałem update i od tego czasu nie moge mieć full screena - zna ktoś rozwiązanie - pomoże ktoś
Ludzie macie plik readme, ale jak nie umiecie go przeczytać to przeczytajcie moją instrukcję i mnie nie wk*********.1.Kasujecie PESA 2010 z dysku(razem ze spolszczeniem)2.Instalujecie PESA 20103.Kopiujecie folder KONAMI do Moich Dokumentów, zgadzając się na podmianę plików(tak na wszystkie)4.Kopiujecie folder PES 2010 do głównego folderu z grą5.Wchodzicie w Kitserver i dajecie Attach Jak jeszcze macie jakieś ekscesy to na PW