Witam ma problem z tym patchem zrobiłem wszystko jak trzeba ale gdy włączam gre to wyskakuje mi w oknie prubowałem w settings , config w kitserverze i nic nie wiem czemu . prosze pomurzcie to zajebisty dodatek i chciałbym pograć normalnie please.ZA POMOC JAKĄKOLWIEK DZIĘKUJE
Ja gram na 1024x768 mój monitor ma 20 cali zawsze gram na takiej
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!
albo gdy włączam settings to pokazuje mi sie jakis komuniakt po angielsku i pisze coś tam a potem tak czy nie ? O CO BIEGA
to nie wiem co mam zrobic jak możesz to napisz wszystko po kolei jak zrobiłeś ze było na pełen ekran bo bez dodatku chodzi elegancko please
No niestety kolekna instalka i nic.W EKSTRAKLASIE mam lige francuskaW BUNDESLIDZE mam holenderskąPolskich klubów brakInstalowalem wg filmiku identycznie i nicW MANAGERze w kitserverze wybieram EKSTRAKLASA PATCH i daje APPLY i w grze jest bez zmianZaznaczam oryginalny plik PES2010 tez nic sie to nie rozni.Panowi heeeeeeeeeeelp FAQ przestudiowany kilkakrotnie i nic nie wymysliłem co moze byc nie tak
Jak 1 raz zainstalowałem gre to normalnie wszystko śmigało..ale cos mnie naleciało i wszedłem w:System settings/download i coś mi sie pobralo ...od tego czasu nie moge wgrać Ekstraklasa Patch 2010 :/pomoże ktośś??