W LEGENDZIE W HISZPANI JEST WOLFSBURG MOZECIE NAPRAWIC TO, BO TO JEST TRAGEDIA JAK MOZNA SIE TAK WALNAC!!!!
Po pierwsze wyluzuj, po drugie może byś sobie ściągnął fixa 1.0.3 hmm? Nie jestem tylko pewien, czy Ci zmieni od razu Wolfsburg, czy będziesz musiał zacząć od nowa BaL. Ale błąd ten jest naprawiony.
Moze mi ktos powiedzieć jak dodać do patcha ekstraklase Scoreboards bo pobrałem i pisze ze do img ale mi nie chodzi! Pomoze mi ktos?
Nie do img, tylko wchodzisz do folderu scoreboards, który znajduję się w kitserverze. Wybierasz sobie jakiś scoreboard, za którego chcesz wstawić nowy. Wchodzisz do danego folderu, usuwasz wszystkie pliki bin, a zostawiasz plik data.txt i photo.jpg. Wklejasz nowe pliki ściągniętego scoreboardu i wybierasz w scoreselectorze ten scoreboard, który usunąłeś, a za którego wkleiłeś sobie nowy.
"Unexpected error" problem nie zniknął po instalacji FIX-a 1.0.3 ,a plik podany w FAQ jako plik który rozwiązuje problem to wielki kit moderatorów najwidoczniej sami nie wiedzą co z tym zrobić??
Gdzie Ci wyskakuje ten błąd? Podczas jakiegoś wczytywania czy czego?