0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Rogal , nie zwracaj wszystkim uwagę , jesteś kibicem Realu to się udzielaj w temacie ich, proste.
w watku Realu napisano 6 postow a my tutaj nie mal 6 stron
Nie jestem kibicem Realu i mam serdecznie gdzieś ile będzie niech sobie Barcelona strzeli jeszcze z 10 bramek zwisa mi to, ale jak widzę taki idiotyzm użytkownika Grzeszczak, którego stać tylko na wyzwiska i nic więcej to mi się słabo robi, bo to jest załosne i świadczy o jego nie dojrzałości i zwykłej głupocie.
Jednym słowem s............. CR nigdy nie umiał grać w wielkich meczach, jemu dobrze idzie tylko z średniakami i słabeuszami, to go wyróżnia negatywnie na tle m.in Messiego. Szkoda słów na tą żelową mende.
To jest i wyłącznie jego sprawa jak będzie się wyrażał. Każdy jest kowalem swojego losu
Sezonowców? Owszem!!
I tak nie ma co dyskutować z Wami bo chociaż by nie wiadomo co pisał to i tak będziecie go bronić bo jest fanem Barcelony i chociaż wiecie,że ma ze sobą problemy najwidoczniej to tego nie przyznacie; ) Tyle z mojej strony
jestem neutralem, ale troche za bardzo sie spinacie... 3 osoby napisaly juz 5 stron zamiast spokojnie ogladac mecz. co to za przyjemnosc co sekunda pisać post NA FORUM
Ej nie kumam. Koniec pierwszej połowy już ? bo ta transmisja pokażuje REJESTRACJA lub LOGOWANIE 25 minute Ma ktoś link do aktualnej transmisji ?
Hehe internetowe transmisje zawsze są do tyłu ale żeby aż ponad 20 minut zwykle było to 2 góra 5 minut
Przerwa,chyba wszyscy poszli coś skonsumować ,bo cisza jakaś