Nawet nie wiem w jakim celu połączyłeś te dwa tematy, skoro mowa o zupełnie innych sprawach.
Cały czas mowa o tej samej taktyce i krytyce mojego zdania o niej.
Znów muszę się powtarzać. Ta usypiająca taktyka miliona podań doprowadziła do największych sukcesów w historii klubu. Ta sama usypiająca taktyka miliona podań zmiotła też z drogi i Real i United i w sumie wszystkich innych. Ta sama taktyka miliona podań sprawiła, że Hiszpania wygrała 2 ostatnie wielkie turnieje i jest na dobrej drodze, żeby wygrać 3.
Nie musisz, bo już dwa razy przyznałem, że mimo wszystko ta taktyka skutkuje, jednocześnie wyrażając zdumienie, że tak mało osób zna receptę na wyeliminowanie jej zalet, kiedy jest ona prosta jak konstrukcja cepa. I byłbym zobowiązany, gdyby to do ciebie wreszcie dotarło.
I nie, nie trzeba grać tego co Chelsea, żeby wygrać, można np. to co Real w tym roku.
Jasne, że się da, ale nie każdemu to wychodzi. Wygląda na to, że nie wolno dać się Barcelonie rozkręcić, bo potem zostaje już tylko defensywna piłka.
Z resztą taktyka Chelsea też nie podziałała
Może coś przegapiłem, ale wygrali LM.
rzy odrobinie skuteczności Barcy Niebieskich zbieraliby z trawy.
Przykro mi, że taktyka Barcelony nie zawsze zakłada trafiania z kilku metrów do bramki.
To wyraz frustracji po odpadnięciu Barcelony. Na coś trzeba zwalić, skoro nie da się na trawę.
8 sierpnia sparing z Manchesterem United
Jeszcze im mało upokorzeń.
Tak jak wy cieszę się, że Jordi Alba dołączył do Barcelony, choć - jak mniemam - z zupełnie innego powodu.