Archiwum > Sport
FC Barcelona - wyniki, aktualności itd.
hose444:
Nie no, jak NC+ straci Premier League, to już kaplica. Poza tym, co to ma być, że nagle cichaczem przestają nadawać La Ligę (której nie oglądam, oprócz meczów na topie z udziałem Barcelony, Realu i Atletico), bez żadnych obniżek cen... Nieładnie, nieładnie. Przecież jak stracą PL, to spadnie drastycznie lista abonentów.
Mejor:
NC+ przegięła tym, że nie poinformowali swoich abonentów o zmianach. Tym bardzo przegrali u mnie. Potraktowali mnie jak głupiego, który może nie zauważy, że dostał dużo uboższą ofertę w takiej samej cenie. Podobnie jak przy łączeniu się Cyfry i n. Wtedy na szczęście w porę się zorientowali i każdy z osobna mógł wynegocjować sobie ofertę do jego potrzeb, a nie narzuconą z góry.
Jeżeli nie wykupili La Liga to uznali, że im się to nie opłaci. Nie mam zamiaru dokładać im kolejne złotówki w zamian za nie zwiększenie oferty tylko pozostanie przy obecnej. Z kolei w beIN przeliczyli sobie, że jak najbardziej podołają. Z tego co wiem na razie można oglądać mecze na elevensports.pl zupełnie za darmo w jakości HD. Eleven ewidentnie próbuje przygody z internetem i mobilnym oglądaniem ich kanału. Powoli stanie się to normalnością. Niedługo oglądanie spotkań w internecie na zagranicznych stronach nie będzie już męczarnią w kiepskiej jakości SD.
Douglas:
Może i dobrze, że stracili, bo były sytuacje gdzie puszczali 3 mecze na weekend przy 6 angielskiej... Jeszcze bardziej olewali Serie A.
Artur 7:
Ale baran... W sumie ma racje - nie obraził liniowego, tylko jego matkę... Przewróciło mu się w dupie od tej kasy i Shakiry
MichuVeB:
Artur a teraz daj mi materiał gdzie widać że mówi ''Nasram na Twoją matkę'' Bo niby huczy o tym, ale nagrania nie ma. Protokół protokołem, ale chce uwidzieć nagranie że tak mówi, wtedy uwierzę.
Co więcej Pique jak protestował pokazał ręką że tam był spalony, więc kiedy miałby mu to powiedzieć? Druga sprawa liniowy nic nie gadał przez ''łoki toki'' głównemu, ten od razu podbiegł i czerwo. Owszem Pique nie powinien protestować tylko grać dalej, ale mi tu śmierdzi czymś...
Nawigacja
[#] Następna strona