Archiwum > Sport
Wszystko o Wiśle!
patryk'95:
Wzloty i upadki ma każda drużyna w tej lidze. Śląsk swój kryzys przeszedł, dzisiaj zagrał świetny mecz, tydzień temu nie najgorszy z bądź co bądź rewelacją ligi. A co jeśli w el.LM wróci WKS z jesieni ? Nie skreślałbym ich tak szybko a przynajmniej nie deprecjonował pod kątem Lecha czy Legii w obecnym sezonie.
$RMF$:
świetny tekst ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
patryk'95:
Tak, genialny. Teraz to nawet jak Śląsk po świetnej grze ogra Wisłę to będzie że się Wisła podłożyła a więc co za różnica ? Nikt się nikomu nie będzie podkładał, po prostu Wisła jak to ma w zwyczaju w tym sezonie nie postawi rywalowi trudnych warunków, ot co. Boli was to że Wisła zadecyduje kto będzie miał MP. Dla mnie sprawa jest jasna; gdyby na miejscu Śląska był powiedzmy GKS Bełchatów to też byłbym za tym żeby z nami wygrali. Dlaczego ? W przeciwieństwie do Lecha,Legii czy Ruchu oni "Wisła to s..k..." nie śpiewają ;D
A tak poza tym co by było jakby Wisła ten mecz wygrała i powiedzmy Lech zdobył MP ? Ktoś by podziękował za sportowe zachowanie ? Więcej głosów by było jacy to my jesteśmy frajerzy że zgodę z mistrzostwa ograbiliśmy.
Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak, genialny. Teraz to nawet jak Śląsk po świetnej grze ogra Wisłę to będzie że się Wisła podłożyła a więc co za różnica ? Nikt się nikomu nie będzie podkładał, po prostu Wisła jak to ma w zwyczaju w tym sezonie nie postawi rywalowi trudnych warunków, ot co. Boli was to że Wisła zadecyduje kto będzie miał MP. Dla mnie sprawa jest jasna; gdyby na miejscu Śląska był powiedzmy GKS Bełchatów to też byłbym za tym żeby z nami wygrali. Dlaczego ? W przeciwieństwie do Lecha,Legii czy Ruchu oni "Wisła to s..k..." nie śpiewają ;D
A tak poza tym co by było jakby Wisła ten mecz wygrała i powiedzmy Lech zdobył MP ? Ktoś by podziękował za sportowe zachowanie ? Więcej głosów by było jacy to my jesteśmy frajerzy że zgodę z mistrzostwa ograbiliśmy.
--- Koniec cytatu ---
no i niestety tak się to ustawia... wygra Wisła - chamy, zabierają majstra zgodzie... przegra - 0 honoru, grają pod zgody... osobiście uważam że Probierz powinien dać szanse młodym... Arian, Moskal czy Szewczyk... i niech pokażą że potrafią zagrać... nie wmawiać im: oddajcie mecz, grajcie na luzie - tylko grajcie na MAXA! macie wygrać! jeśli pokarzą serce to WKS'owi powinno być ciężko i nie będzie mowy o podstawianiu się... wszystko zweryfikuje boisko... ale to raczej tylko marzenia bo na taki skład chyba nie ma co liczyć...:P osobiście wolałbym zwycięstwo Wisły oraz potknięcia Lecha i Ruchu - byłby wilk syty i owca cała:D
TureckiRumun:
A ja włączę się do rozmowy i tylko tyle powiem, głupota tego co układał tak terminarz. A mam nadzieję że Śląsk wygra po sportowej wyrównanej walce.
Nawigacja
[#] Następna strona