Archiwum > Sport

Wszystko o Wiśle!

<< < (540/550) > >>

$RMF$:
Wystarczy przejrzeć fora kibicowskie Wisły aby zobaczyć jak jej kibice są uchachani że Wisła przegra, tak nikt niezakłada nawet walki ze Sląskiem, a Probież to akurat teraz musiał wykluczać piłkarzy?? jawna podkładka pod niezgraną pierwszą 11, zwłaszcza w tyłach i łatwe zwalenie i pokazanie przyczyn porażki. No ale Sląsk jest 1 i to on rozdaje karty, jeżeli się Wisła podłoży nie będzie to wina Sląska, Krakowian a Legii, Lecha czy Ruchu które pozwoliły liderować Wrocławianom

patryk'95:
$RMF$, ktoś od was na forum Legii dobrze napisał; gdyby była analogiczna sytuacja z Legią i Pogonią byłoby tak samo. No powiedz, wolałbyś mistrzostwo dla Pogoni czy Wisły/Lecha ? :) Jeżeli Probierz wystawi MESĘ to jest to jego prawo, nikt mu nie zabroni a oni grając na 100% umiejętności - zgodnie z duchem fair play, nie podołają zdeterminowanemu Śląskowi :) Także Wiślacy dadzą z siebie wszystko a Lenczyk niech chłodzi szampany ;D

cinosław:
Wisła zainteresowana Kupiszem ? Tak podaje "PS". Oby to nie była bajka.

ABG:
Idzie ktoś na C3? Ja z kolegami będziemy w około 10. TYLKO PORAŻKA, ZE ŚLĄSKIEM TYLKO PORAŻKA!

Michal16ZenitSP:
Dlaczego zniknął mój post, przecież wyraziłem tylko moją opinie, to źle ??!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej