Archiwum > Sport
Wszystko o Wiśle!
robien_PL:
Głowa to ma jednak pecha, tylko jak troche ustabilizuje forme to znow łapie kontuzje, a mecz z Korona oceniam pozytywnie prócz ostatnich 25 minut, szczególnie podobało mi sie klepanie Wisły przed szesnatka Korony , tyle że wtedy powinno sie dobijać przeciwnika a nie ostrzyć mu zęby ;D
furtak123:
Lech jak zwykle karnego z kapelusza dostal >:(
patryk'95:
REJESTRACJA lub LOGOWANIELech jak zwykle karnego z kapelusza dostal >:(
--- Koniec cytatu ---
nawet mi nie mów, śląsk powinien wygrać ten mecz a za tego karnego ten sędzia nie powinien już żadnego meczu ekstraklasy sędziować
drugi Webb sie znalazł !
eMeK:
Tak co nie ktorzy narzekaja na innych kibicow a siebie samch nie dostrzegaja... Gratuluje kibicom Wisły przyspiewek w meczu z Korona.. hehe zenada.
"Rachu ciachu, Małpa w piachu, Małpa juz w piachu jest a my bawimy sie".
Przypomne, ze koles zabity przez Wislakow w 2007 roku bodajze wlasnie mial ksywe malpa. Szkoda ze debilizm nie boli
patryk'95:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak co nie ktorzy narzekaja na innych kibicow a siebie samch nie dostrzegaja... Gratuluje kibicom Wisły przyspiewek w meczu z Korona.. hehe zenada.
"Rachu ciachu, Małpa w piachu, Małpa juz w piachu jest a my bawimy sie".
Przypomne, ze koles zabity przez Wislakow w 2007 roku bodajze wlasnie mial ksywe malpa. Szkoda ze debilizm nie boli
--- Koniec cytatu ---
A to że "kibice" korony przez cały mecz śpiewali "wisłe trzeba pie***lić" zamiast dopingować swoich to jest dobre ? Żeby nie było że podzielam ich opinie ale to była po prostu odpowiedź na przyśpiewki korony. I nie wiślacy tylko jeden wiślak, no ale cóż każdy klub ma kibiców i bandytów, ten który go zabił na pewno do kibiców sie nie zaliczał. To już poza faktami ale nie wydaje mi sie żeby bez żadnej zaczepki go zamordował bo skoro był nie winny to czemu innym nie zrobił tego samego ? Poza tym co roku po derbach w Krakowie giną ludzie i tego jakoś aż tak się nie pamięta jak tego jednego kibica korony
Nawigacja
[#] Następna strona