Archiwum > Sport
Wszystko o Wiśle!
eMeK:
A nazywanie Kielc wiocha to co to jest? Pozatym nie porownuj spiewania ze cos trzeba pier*olic z darciem ryja o smierci czyjejs co jest ponizej godnosci czlowieka. Tego, ze zabil czlowieka komentowac nie bede, ale jedna osoba tego nie spiewala. A to zdanie juz mnie totalnie rozje*alo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo już poza faktami ale nie wydaje mi sie żeby bez żadnej zaczepki go zamordował bo skoro był nie winny to czemu innym nie zrobił tego samego ?
--- Koniec cytatu ---
Usprawiedliwianie tego czynu jest rownie zalosne jak spiewanie o smierci czlowieka, jesli nie bardziej. Bo skoro byl niewinny to czemu nie zrobil tego samego... Hehe no nie wiem czy sie smiac czy plakac.. To jak kibice Korony spiewali: Wisle trzbea pier&olic to wszystkich trzbea bylo nozem poczestowac nie? Wez sie ogarnij. Usprawiedliwiasz zabicie czlowieka bo biedny kibic Wisly zostal sprowokowany, a reszta tego stada(bo inaczej tego nazwac nie mozna) zamiast odciac sie od tej tragedii i pokazac, ze zaluja tego co sie stalo to idioci spiewaja" Malpa w piachu a my bawimy sie". No ku*wa zwierzyniec.
Teraz przestroga dla kibicow przeciwnych druzyn. NIE SPIEWAJCIE WISLE TRZEBA PIER*OLIC BO JESLI ZOBACZYCIE NOZ W KLACIE TO BEDZIE TO WASZA WINA
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPoza tym co roku po derbach w Krakowie giną ludzie i tego jakoś aż tak się nie pamięta jak tego jednego kibica korony
--- Koniec cytatu ---
To zwierzeta niech zostana w klatce" Krakow" i niech sie wymorduja nawzajem bo jak widac nie sa przystosowani do zycie w spoleczenstwie.
Jeszcze jedno.. Gdybys ty spiewal: "cos trzeba pier*olic" to chcialbys zeby ktos w odpowiedzi spiewal o smierci jakiejs bliskiej ci osoby? Zastanow sie dwa razy zanim cos napiszesz
furtak123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA nazywanie Kielc wiocha to co to jest? Pozatym nie porownuj spiewania ze cos trzeba pier*olic z darciem ryja o smierci czyjejs co jest ponizej godnosci czlowieka. Tego, ze zabil czlowieka komentowac nie bede, ale jedna osoba tego nie spiewala. A to zdanie juz mnie totalnie rozje*alo:Usprawiedliwianie tego czynu jest rownie zalosne jak spiewanie o smierci czlowieka, jesli nie bardziej. Bo skoro byl niewinny to czemu nie zrobil tego samego... Hehe no nie wiem czy sie smiac czy plakac.. To jak kibice Korony spiewali: Wisle trzbea pier&olic to wszystkich trzbea bylo nozem poczestowac nie? Wez sie ogarnij. Usprawiedliwiasz zabicie czlowieka bo biedny kibic Wisly zostal sprowokowany, a reszta tego stada(bo inaczej tego nazwac nie mozna) zamiast odciac sie od tej tragedii i pokazac, ze zaluja tego co sie stalo to idioci spiewaja" Malpa w piachu a my bawimy sie". No ku*wa zwierzyniec.
Teraz przestroga dla kibicow przeciwnych druzyn. NIE SPIEWAJCIE WISLE TRZEBA PIER*OLIC BO JESLI ZOBACZYCIE NOZ W KLACIE TO BEDZIE TO WASZA WINATo zwierzeta niech zostana w klatce" Krakow" i niech sie wymorduja nawzajem bo jak widac nie sa przystosowani do zycie w spoleczenstwie.
Jeszcze jedno.. Gdybys ty spiewal: "cos trzeba pier*olic" to chcialbys zeby ktos w odpowiedzi spiewal o smierci jakiejs bliskiej ci osoby? Zastanow sie dwa razy zanim cos napiszesz
--- Koniec cytatu ---
Twoji starzy to zwierzeta >:(
kuba19934:
co to wogole ma byc?całkowicie popieram eMeKa a patryk jestes żałosny, wiekszeego debilizmu nie widziałem ani nie słyszałem, widac wiekszosc kibiców wisły to chamy i prostaki
Adamek923:
W ogóle po co wy się o jakieś głupoty kłócicie ;/ Nie wiem jak wy ale ja nie jestem żadnym hooliganem itp tylko normalnym kibicem który chodzi na młyn i śpiewa ile może, interesuje się swoją drużyną i jest z nią na prawie każdym meczu, a to co robią Ci bandyci którzy zabijają to już jest osobny wątek! Gadajmy tu tylko na temat sportowy Wisły a nie o pseudokibicach, którzy nawet nie wiedzą kto jest w składzie "swojej" drużyny :P Pokój ;)
patryk'95:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA nazywanie Kielc wiocha to co to jest? Pozatym nie porownuj spiewania ze cos trzeba pier*olic z darciem ryja o smierci czyjejs co jest ponizej godnosci czlowieka. Tego, ze zabil czlowieka komentowac nie bede, ale jedna osoba tego nie spiewala. A to zdanie juz mnie totalnie rozje*alo:Usprawiedliwianie tego czynu jest rownie zalosne jak spiewanie o smierci czlowieka, jesli nie bardziej. Bo skoro byl niewinny to czemu nie zrobil tego samego... Hehe no nie wiem czy sie smiac czy plakac.. To jak kibice Korony spiewali: Wisle trzbea pier&olic to wszystkich trzbea bylo nozem poczestowac nie? Wez sie ogarnij. Usprawiedliwiasz zabicie czlowieka bo biedny kibic Wisly zostal sprowokowany, a reszta tego stada(bo inaczej tego nazwac nie mozna) zamiast odciac sie od tej tragedii i pokazac, ze zaluja tego co sie stalo to idioci spiewaja" Malpa w piachu a my bawimy sie". No ku*wa zwierzyniec.
Teraz przestroga dla kibicow przeciwnych druzyn. NIE SPIEWAJCIE WISLE TRZEBA PIER*OLIC BO JESLI ZOBACZYCIE NOZ W KLACIE TO BEDZIE TO WASZA WINATo zwierzeta niech zostana w klatce" Krakow" i niech sie wymorduja nawzajem bo jak widac nie sa przystosowani do zycie w spoleczenstwie.
--- Koniec cytatu ---
Byłeś w kielcach ? Ja mieszkałem 45km od kielc więc je znam bardzo dobrze. Nie twoja sprawa jak sobie je nazywam
Po drugie, czytaj uważnie ja ich nie usprawiedliwiam bo nie powinni tak śpiewać masz racje ale to dlatego że kibice korony ich do tego prowokowali a wiesz jak jest na meczu chyba, ktoś palnie głupote i sie zaczęło. Poza tym poczytaj sobie co kibice pewnego angielskiego klubu (nie pamietam nazwy) wymyślili o katastrofie lotniczej manchesteru utd, jeśli uważasz że to było w porządku to już nie wiem. Więc masz przykład że takie rzeczy pewni "chorzy" ludzie wymyślają. Co do kolejnej części twojej wypowiedzi; Bo skoro byl niewinny to czemu nie zrobil tego samego... Skąd wiesz czy nie miał zamiaru zrobić tego samego tylko ten go uprzedził. Poza tym to był chuligan korony nie kibic najprawdopodobniej (no bo skąd by miał ksywe którą każdy by znał ? ze szkoły ? ) a więc sam sobie jest winien. Po prostu dwóch idiotów sie pobiło, jeden zabił drugiego.
Jeśli tak było to czemu nie było tak samo z Fujinem jednym z największych chuliganów wisły ? dlatego że wszyscy wiedzieli że to CHULIGAN.
Klatka Kraków - poniekąd sie z tobą zgadzam, to co wspominałem dziesiątki osób ginie po derbach w Krakowie a to przez to że chuligani Wisły i cracovii używają "sprzętu". Dla mnie to też jest chore, można bronić honoru klubu ale trzeba znać jakieś zasady których w Krakowie chyba niema.
Nawigacja
[#] Następna strona