Archiwum > Sport

Wszystko o Wiśle!

<< < (15/550) > >>

eMeK:
Dziwi mnie to, ze wrzucasz wszystkich kibicow do jednego worka. Sukces przyciaga kibicow ( przypomne tylko, ze Lech zadnego sukcesu nie osiagnal) a polowa z nich moze zostac wierna klubowi do konca. Wiec nie mow ze kazdy kibic we Wroclawiu jest kibicem sukcesu(tylko jakiego sukcesu?). Wisla tez ma pelno takich kibicow, gdyby nie mistrzostwa ktore zdobyla to teraz w Krakowie ludzi za Wisla o polowe mniej by bylo.
 Mam ci przypomniec ile osob chodzilo na mecze przed fuzja? Bo widze, ze nie masz pojecia o tym. I nie nazwalem chuliganow kibicami. Przyspiweki typu: NAZWA trzeba pierdo*lic sa na kazdym boisku. W Krakowie tez i dziwi mnie to, ze twierdzisz ze spiewanie "Rachu ciachu.." bylo wynikiem prowokacji ze strony kibicow Korony. Chuligani to ci ktorzy chodza na mecze tylko po to zeby komus obic pysk. Jeszcze jedna rzecz, nie mowie teraz o tym kolesiu ktory zabil, tylko o tych kibicach ktorzy byli w Kielcach. i teraz twoj cytat
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW 100% sie z tobą zgadzam. Jaki mamy mieć wpływ co robią pseudokibice naszej drużyny.  

--- Koniec cytatu ---
Teraz widzisz jakich macie kibicow? Bo to nie byl jeden czlowiek, to byla cala grupa ludzi.

Adamek923:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETeraz widzisz jakich macie kibicow? Bo to nie byl jeden czlowiek, to byla cala grupa ludzi.
--- Koniec cytatu ---
Sęk w tym że to nie tylko Wisła ma takich pseudokibiców tylko każda drużyna z Ekstraklasy i nie tylko. I każda z tych grup pseudokibiców może coś podobnego zrobić w każdej chwili !

eMeK:
taa kazda druzyna ma pseudokibicow ktorzy zamiast na mecz wola naparzac sie p oryjach. Ale z tego wychodzi, ze na wyjazdowe mecze Wisly jezdza tylko pseudokibice. A normalnych na wyjazdach, brak

patryk'95:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtaa kazda druzyna ma pseudokibicow ktorzy zamiast na mecz wola naparzac sie p oryjach. Ale z tego wychodzi, ze na wyjazdowe mecze Wisly jezdza tylko pseudokibice. A normalnych na wyjazdach, brak

--- Koniec cytatu ---
akurat na tym meczu tak było. dlaczego ? bo wszyscy wiedzieli że będzie gorąco a więc normalni kibice woleli zostać w domu.
Szczerze to nie miałem o tej prowokacji pojęcia dopóki nie napisałeś wątku o tym i teraz szukałem o co chodziło a więc już wiadomo - o prowokacje.
Natknąłem się właśnie na blog Chuliganów wisły i jeden z nich opisał tą historie.
Ja to pozostawie bez komentarza bo to nie są prawdziwi kibice ale polecam przeczytanie tego
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - pierwszy wpis (to ostrzezenie z tresciami dla dorosłych to tylko taka norma, niema tam nic takiego wiec spokojnie)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE <-- zobacz też to
początek meczu a oni już zaczęli nas wyzywac i tak przez cały mecz. Nie dziw sie że doszło do takiej sytuacji.
I jeszcze jedno ta małpa też był chuliganem
i wogóle skończmy już tę rozmowe bo z teog co teraz czytam była mnóstwo takich przypadków i tylko ten tak bardzo został nagłośniony. Już powiedziałem że tą przyśpiewke wymyślili CHULIGANI Wisły a nie kibice więc dajmy już sobie spokój.
Dziwne że nie poruszyłeś tematu Legii gdy krzyczeli "jeszcze jeden" po śmierci jednego z ITI na meczu z ruchem
Myśle że to może sie bić z naszą przyśpiewką o miano głupoty kolejki albo sezonu. W końcu to był zwykły człowiek, a ten to chuligan.
Już spokój  ;)

patryk'95:
sorry że post pod postem ale trzeba uaktualnić wątek
jutro klasyk ligowy z legią.
U nas wyleczyli się Pawełęk i Piotr Brożek a w Legii Mięciel doznał kontuzji.
Jakie wyniki typujecie ? Ja 2-1 dla nas

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej