Archiwum > Sport
Wszystko o Wiśle!
patryk'95:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW ogóle po co wy się o jakieś głupoty kłócicie ;/ Nie wiem jak wy ale ja nie jestem żadnym hooliganem itp tylko normalnym kibicem który chodzi na młyn i śpiewa ile może, interesuje się swoją drużyną i jest z nią na prawie każdym meczu, a to co robią Ci bandyci którzy zabijają to już jest osobny wątek! Gadajmy tu tylko na temat sportowy Wisły a nie o pseudokibicach, którzy nawet nie wiedzą kto jest w składzie "swojej" drużyny :P Pokój ;)
--- Koniec cytatu ---
najmądrzejszy post w tym wątku.
W 100% sie z tobą zgadzam. Jaki mamy mieć wpływ co robią pseudokibice naszej drużyny.
Cesc Fabregas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPoza tym poczytaj sobie co kibice pewnego angielskiego klubu (nie pamietam nazwy) wymyślili o katastrofie lotniczej manchesteru utd, jeśli uważasz że to było w porządku to już nie wiem.
--- Koniec cytatu ---
Można, bo w Anglii tak zrobili ???
Adamek923:
Dokładnie jakieś koksy pójdą na mecz po meczu się schleją potem zobaczą jakiegoś kolesia który jest Bogu winien że akurat znalazł się w tym samym miejscu i czasie co oni i już leci kosa albo coś podobnego w jego stronę. Co innego jak się ustawiają na walki niech tam się wszyscy pozabijają i będzie spokój ;]
eMeK:
Nie raz bylem na meczu, ile razy slyszalem teksty typu Lecha trzeba pier*olic czy Peszko, hooy ci na imie, na tez Legie spiewaja uzywajac wulgarnych okreslen ale jakos nikt o smierci durgiego czlowieka nie spiewa. A oni jeszcze sie przy tym dobrze bawili. Ja nie mowie ze ci ktorzy byli w Kielcach sa kibolami. Kibolem byl ten ktory zabil. Natomiast ci ktorzy teraz byli w Kielcach okazali sie zwyklymi prostakami. Bo normalny kibic nigdy nie zaakceptowal by odebrania komus zycia. Niby nie sa kibolami ale utozsamiaja sie z tym co zaszlo 2 lata temu. Tak jakby szczycili sie z tego powodu, ze koles z Wisly zabil kolesia z Korony.
Teksty typu NAZWA trzeba pier*olic sluza temu zeby zdekoncentrowac rywala a nie po to zeby pojsc na wymiane ciosow z kibicami. Gdyby byli normalni spiewali by cos o Koronie a nie o smierci czlowieka. Moim zdaniem bardziej prowokujace jest wlasnie "Rachu ciachu, Małpa w piachu.. " niz spiewanie ze Wisle trzeba pier*dolic. Ktora przyspiewka wywola wieksza agresje?
I nie zgodze sie z tym, ze jak jakis kibic ma ksywke i jest znany innym to jest kibolem. W Stowarzyszeniu Wiary Lecha posluguja sie tylko ksywkami, kibice znaja prezesa WL nie z nazwiska tylko z ksywki. I jakos nie swiadczy to o tym, ze ktos z pseudo musi byc kibolem bo normalni ludzie ktorzy dzialaja w klubie tez wlasne ksywki maja.
Spiewanie o smierci drugiego czlowieka dla mnie jest pokazem prymitywizmu..
Jesli masz zamiar pisac o kibicach Lecha, ze sa sezonowcy bo nie przychodza na twoja wisle, to najpierw zobacz co robia kibice twojego klubu. Pozniej dopiero komentuj zachowanie innych
REJESTRACJA lub LOGOWANIETwoji starzy to zwierzeta >:(
--- Koniec cytatu ---
Polecam w wolnych chwilach siegnac po książke pt. Słownik ortograficzny. Moze odrazu twoje posty nie beda madrymi wypowiedziami ale przynajmniej poprawnie napisanymi.
patryk'95:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie raz bylem na meczu, ile razy slyszalem teksty typu Lecha trzeba pier*olic czy Peszko, hooy ci na imie, na tez Legie spiewaja uzywajac
--- Cytuj ---wulgarnych okreslen ale jakos nikt o smierci durgiego czlowieka nie spiewa.
--- Koniec cytatu ---
A oni jeszcze sie przy tym dobrze bawili. Ja nie mowie ze ci ktorzy byli w Kielcach sa kibolami. Kibolem byl ten ktory zabil. Natomiast ci ktorzy teraz byli w Kielcach okazali sie zwyklymi prostakami. Bo normalny kibic nigdy nie zaakceptowal by odebrania komus zycia.
--- Cytuj ---Niby nie sa kibolami ale utozsamiaja sie z tym co zaszlo 2 lata temu.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Tak jakby szczycili sie z tego powodu, ze koles z Wisly zabil kolesia z Korony.
--- Koniec cytatu ---
Teksty typu NAZWA trzeba pier*olic sluza temu zeby zdekoncentrowac rywala a nie po to zeby pojsc na wymiane ciosow z kibicami. Gdyby byli normalni spiewali by cos o Koronie a nie o smierci czlowieka. Moim zdaniem bardziej prowokujace jest wlasnie "Rachu ciachu, Małpa w piachu.. " niz spiewanie ze Wisle trzeba pier*dolic. Ktora przyspiewka wywola wieksza agresje?
I nie zgodze sie z tym, ze jak jakis kibic ma ksywke i jest znany innym to jest kibolem. W Stowarzyszeniu Wiary Lecha posluguja sie tylko ksywkami, kibice znaja prezesa WL nie z nazwiska tylko z ksywki. I jakos nie swiadczy to o tym, ze ktos z pseudo musi byc kibolem bo normalni ludzie ktorzy dzialaja w klubie tez wlasne ksywki maja.
Spiewanie o smierci drugiego czlowieka dla mnie jest pokazem prymitywizmu..
--- Cytuj ---Jesli masz zamiar pisac o kibicach Lecha, ze sa sezonowcy bo nie przychodza na twoja wisle, to najpierw zobacz co robia kibice twojego klubu. Pozniej dopiero komentuj zachowanie innych
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
1)No to zobacz sobie pierwszy z brzegu link dlaczego nie mówi sie MAN U na manchester
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
2)taka sama sytuacja, może nawet gorsza więc widzisz że takie rzeczy sie niestety zdarzają
3)skoro sie z tym utożsamiają to znaczy że są kibolami, bo tu masz racje, normalny kibic nie cieszyłby się ze śmierci człowieka, nawet chuligana.
4)Tego też nie rozumiem ale kolejny przykład; dwóch chuliganów cracovii po derbach zabiło chuligana wisły, dla nich to było jak awans, napewno nie żałują tego co zrobili. Napewno zyskali ogromny szacunek wśród kiboli cracovii.
Nie nazywaj chuliganów kibicami. Kibic to ktoś kto wspiera swój klub a nie działa na szkodę klubu. Chuliganów nie obchodzą wyniki sportowe, oni chodzą na mecze żeby zrobić zadyme a walki z innymi kibicami traktują jak wojne.
Mi nie chodzi o to że lech ma kibiców sukcesu bo na wisłe nie przyszedł. Zobacz co sie dzieje. Odkąd Amica zmieniła nazwę na Lech przybyło wam tysiące kibiców (bo zaczęliście wygrywać).Wcześniej to bło nie do pomyślenia żeby np. ktoś był kibicem Lecha we Wrocławiu albo Szczecinie gdzie Lecha lekko mówiąc nie lubią.A teraz jak Lech był w dole to pokazują jacy z nich kibice. Wcześniej pełne trybuny były nawet we Wronkach a teraz ?
Nawigacja
[#] Następna strona